Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Nauses
huhti 12, 2009, 19.50
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Pelit ja pelaaminen
Vastaukset: 74
Luettu: 9615

Pelit ja pelaaminen

Tuntuu että netissä englantia äidinkielenään puhuvat muksut vetävät sitä hirveintä settiä. Kuulemma WoW:in eurooppaservereillä puhutaan paljon parempaa englantia kuin jenkkiservuilla ja tosiaan jos vielä britit puhuu eurooppalaisista sitä pahinta mongerrusta. Ilmeisesti aika moni ei niin hyvin koulutettu amerikkalainen kirjoittaa englantia suht huonosti, tai ainakin tutuilla on kokemuksia amerikkalaisista meilikavereista jotka väkisinmakaa äidinkieltään aika rajusti.
Nauses
huhti 12, 2009, 19.29
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Pelit ja pelaaminen
Vastaukset: 74
Luettu: 9615

Pelit ja pelaaminen

Uskoakseni mun kohtalaisen hyvä (ylppäreistä ennakkoon pistettä vaille L ja en ole sitä koskaan opiskellut muuten kuin olemalla tunneilla jotenkin messissä) englanninkielentaito on alkujaan peräisin Baldurs Gate kakkosesta.

Offline roolipeli jossa on paljon puhetta ym. ja yläasteen alussa immersoiduin siihen aika tehokkaasti. Diablo kakkonen kasvatti myös sanavarastoa aika runsaasti, tosin varmaan 95% siitä oli erilaisten aseiden nimiä :D