Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 4 tulosta

fuusetsu
helmi 2, 2017, 14.52
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 54000

Peruskurssimainokset

Mika kirjoitti:Olen samaa mieltä noista paikoista ja kellonajoista: niiden näkyminen on tärkeää, koska mainosta tuijotteleva voi saman tien kaavailla aikataulujaan.

Ovatko QR-koodit ihan 2010 nykyään? Näkisin niille paikkansa tuollaisissa mainoksissa, mutta kai wanha on wanhaa sitten.
Andy kirjoitti:MMA Imatralla oli aiemmin mainos, jossa kehotettiin ottamaan kuva mainoksesta. Tämä oli mielestäni loistava idea. QR-koodit ovat vaivalloisia.
QR-koodit eivät todellakaan ole vaivalloisia. Minun puhelimellani ainakin saa skannattua QR-koodin pienemmällä vaivalla, kuin otettua valokuvan. Ihan Lenovon vakiokäyttiksellä ilman lisäosia. Kamera avataan yhdellä ranneliikkeellä ja kohdistetaan kamera koodiin. Valokuvaa varten pitäisi painaa nappia, mutta koodia varten ei. Onnistuu yhdellä kädellä vaikka rukkaset kädessä. Ei tule ihan heti mieleen mitään helpompaa toimintoa puhelimessa.

Valokuvia olen ottanut kännykällä muistilapuiksi jo kymmenen vuoden ajan, joten kai sen on joku muukin jo älynnyt käteväksi. Varsinkin sukupolvet, joilla se puhelin ollut kädessä syntymästä saakka ;)

Toisaalta diginatiivit ovat laitteittensa kanssa täysin kädettömiä. Sitä ei pidä unohtaa.


Tuollaisessa mainoksessa, jossa ei kerrota tarkkaan missä ja milloin, on tarkoituksena saada kohde ajattelemaan asiaa pidemmällä aikavälillä, useamman kerran. Jos tiedon saa heti, se on helppo torjua jonkun pikkujutun takia. "Harjoitukset Jakomäessä" on just hyvä :D

Ihan hypoteettinen esimerkki: Kotkassa seura X mainostaa kurssia, joka pidetään Karhulan Kamppailukeskuksella, mutta tämä jätetään mainitsematta. Kotkan saarelta on jostain syystä hirveän pitkä matka Karhulaan, mutta Karhulasta pääsee nopeasti saarelle. Saarella asuva lopettaa siis asian miettimisen lukiessaa julisteesta sanan "Karhula". Jos sitä ei julisteessa mainita, hän saattaa päätyä käymään seuran sivuilla mietittyään asiaa minuuteista tunteihin. Siinä vaiheessa hän on ehkä jo jollain tavoin kerinnyt mielessään päättää haluavansa ko. kurssille. Saarelta poistuminen ei ehkä tunnukaan niin pahalta ajatukselta siinä vaiheessa.


Kaksi viimeisintä julistetta on ihan pro. Miekkailujuliste ei ole tarkemmin katsottuna ihan niin viimeistelty kuin painijuliste, mutta nopealla vilkaisulla se ei haittaa yhtään.

Aiheen vierestä: Muistinpa juuri, että kuukausi sitten Haminassa vieraillessani löysin keskustassa iltakävelyllä ollessani QR-koodin vanhan puutalon aidasta. Skannasin sen ja selvisi, että se oli linkki talon historiikkiin.

Ihan mahtavaa!
fuusetsu
syys 3, 2014, 15.46
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 54000

Peruskurssimainokset

Seibukanin mainos on hyvä. Lassen kritiikistä en yhdy kuin otsikkofontin valintaan. Pääotsikko ja kuva ovat erittäin hyviä. Nehän ovat tuon mainoksen koko idea.

Vasemman palstan rivitys ja pilkkujen käyttö on vähän omalaatuinen, mutta ajanee asian.
fuusetsu
syys 3, 2014, 15.35
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 54000

Peruskurssimainokset

Windows-puhelimissa QR-koodit lukee kahdella klikkauksella: suurennuslasi (aina näkyvissä, koska on yksi kolmesta fyysesestä napista) ja sen jälkeen silmän kuva. Koodista avautuvaa linkkiä ei tarvitse hyväksyä erikseen, vaan se on heti käytössä.

Esim taidomainoksessa voisi olla tällainen koodi, jonka avaamiseen selaimeen menee alle 5 sekunttia:

Kuva

Linkin takana olevan videon pystyy katsomaan heti sillä samalla laitteella, jolla luki koodin.


Neliöt saattavat tosiaan olla mennen talven lumia, mutta en ymmärrä miksi. Onko niille jokin parempi vaihtoehto vai eivätko ihmiset tiedä, mitä ne ovat?

Itse olen jokusen kerran koodeja skannannut. Joskus niistä on ollut jopa hyötyä, kun jossakin kaupassa olevassa tuotteessa on ollut koodi, jolla on saanut lisätietoa tuotteesta.
fuusetsu
syys 3, 2014, 14.26
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Peruskurssimainokset
Vastaukset: 460
Luettu: 54000

Re: Peruskurssimainokset

Point kirjoitti: Kun olin tässä yksi päivä lenkillä ja vilkuilin samalla polun varteen jaettuja mainoksia (ei kyllä näkynyt yhtään kamppismainosta), niin tuli mieleen, että kuinkakohan paljon sellaisen älypuhelimella luettavan "neliön" tekeminen/laittaminen mainokseen maksaisi?
Ei maksa mitään. Esim: http://azonmedia.com/qrcode-generator" onclick="window.open(this.href);return false;

Kuva