Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

fuusetsu
huhti 12, 2018, 16.17
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä
Vastaukset: 44
Luettu: 6480

Legendaariset/hauskat sattumukset treeneissä

Kävin aikoinaan viereisessä kaupungissa treeneissä, kun omasta kaupungista puuttui käytännössä opetus ja piti sitä legendaarista mustaa vyötä varten vähän uuttakin oppia. Siellä opettajan virkaa piti ammattisotilas, tällä hetkellä kai lisäksi tekniikan tohtori ja töissä Puolustusministeriössä. Sellainen, joka ei tarvinnut natsoja vyöhön ollakseen sensei. Musta vyö oli, mutta silloin ei vielä pitänyt danin korotuksia tarpeellisena. Ei todellakaan tiukkapipo, vaan sensei-hohto tuli ihan tekemisestä ja hyvästä asenteesta.

Tällä senseillä oli tapana pitää kaikki harjoitukset saman kaavan mukaan. Lämmittelyt, kertaukset, uuden oppiminen, sparri, loppujumppa jne. meni aika tarkasti kellon mukaan. Samaten loppujumpat olivat aina rankat ja kellosta tiesi monelta ne alkavat.

Kerran loppujumpat alkoivatkin puoli tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. Treenaajat olivat vähän "voi ei"-meiningillä, koska rääkkiä olisi siis luvassa vähintään tuplasti normaaliin verrattuna. Jumpat menivät kuitenkin normaalin kaavan mukaan ja loppuvenyttelyt yms. oltiin tehty myös puoli tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. Verryttelyjen jälkeen sensei komensi porukan loppukumarrusriviin. Kaikki katselivat kelloa, mutta kukaan ei sanonut yhtään mitään. Loppuseremoniat vietiin loppuun normaalisti ja viimeisten kumarrusten jälkeen harjoittelijat jäivät vähän hämmentyneenä palloilemaan saliin.

Sensei katseli ympärilleen ja ihmetteli ääneen, että missähän ne Han Moo Do:n harrastajat viipyvät. Siinä vaiheessa uskalsi ensimmäinen sanoa, että niillä alkaa treenit vasta puolen tunnin päästä.


Tälle tapaukselle naureskellaan vieläkin. Kyseessä oli kuitenkin ihan aikuisten treenit, ja kaikki oli ihan tuttuja kavereita. Tämä sensei oli kumminkin sensei jopa ilman virallista "sensei"-arvonimeä lajissa, joten jos hän halusi lopettaa treenit puolta tuntia ennen treeniajan loppumista, niin mitäpä siinä muilla olisi ollut sanomista.