Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 6 tulosta

Kari Mäki-Kuutti
helmi 17, 2014, 21.38
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Darwin Awards
Vastaukset: 33
Luettu: 11637

Darwin Awards

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/arti ... an/2810746" onclick="window.open(this.href);return false;
"Käärmesaarnaaja" kieltäytyi hoidosta - kuoli käärmeenpuremaan
Kentuckylainen saarnamies Jamie Coots kuoli kotonaan viime lauantaina. Hän tuli tutuksi muun muassa National Geographicin tv-dokumentista.

The Guardian -lehden mukaan hätäkeskus sai ilmoituksen sairaasta miehestä lauantaiaamuna. Coots löydettiin kotoaan huonossa kunnossa. Hänen oikeassa kädessään oli myrkyllisen käärmeen purema.

Saarnamies kuitenkin kieltäytyi kaikesta hoidosta eikä hän halunnut lähteä ambulanssimiesten mukana sairaalaan. Coots menehtyi myrkytykseen tuntia myöhemmin.

Saarnamiesten palvontamenot elävien myrkkykäärmeiden kanssa ovat suosittuja uskonnollisia tapahtumia joissakin helluntalaispiireissä Yhdysvalloissa. Tällaiset vaaralliset palvontamenot ovat laittomia ja Coots saikin vuosi sitten tuomion myrkyllisten käärmeiden hallussapidosta.

Palvontamenoihin osallistuvat uskovat, etteivät käärmeenpuremat vaikuta "todellisiin uskovaisiin."
Usko ei riittänyt.
Kari Mäki-Kuutti
helmi 17, 2014, 13.08
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Darwin Awards
Vastaukset: 33
Luettu: 11637

Darwin Awards

http://yle.fi/uutiset/netissa_kiertavat ... in/7092877" onclick="window.open(this.href);return false;
Netissä kiertävät hullut juomahaasteet vaativat ilmeisesti jo viidennen kuolonuhrin
20-vuotias mies kuoli juotuaan yli litran giniä. Neknominate-juomapelit on yhdistetty useisiin kuolemantapauksiin Britanniassa ja Irlannissa.

Uhkarohkeisiin alkoholitemppuihin kannustavien internetin Neknominate-juomapelien epäillään johtaneen jälleen uuteen nuoren miehen kuolemaan. 20-vuotias brittimies kuoli neljä päivää sen jälkeen, kun oli juonut kaksi tuopillista eli noin 1,2 litraa giniä muutaman minuutin aikana. Daily Mirror -lehden mukaan mies kuvasi yltiöpäisestä tempustaan videon.

Miehen äitipuoli on sittemmin vedonnut sosiaalisessa mediassa Neknominate-villityksen lopettamiseksi. Neknominate tarkoittaa peliä, jossa ihmiset kuvaavat alkoholin juomiseen liittyvän yltiöpäisen tempauksen, julkaisevat videon sitten sosiaalisessa mediassa ja haastavat nimeämänsä henkilön tai henkilöt toistamaan tempun.

Jo ennen tuoreinta kuolintapausta Neknominate-villitys on yhdistetty Britanniassa ja Irlannissa ainakin neljään muuhun nuoren miehen kuolemaan.

Neknominate-juomapeli sai tiettävästi alkunsa Australiassa.
Darwinin arvoisia suorituksia tulossa lisää...
Kari Mäki-Kuutti
touko 22, 2013, 16.12
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Darwin Awards
Vastaukset: 33
Luettu: 11637

Darwin Awards

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013052 ... 8_uu.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
...
kuollut mies oli etsintäkuulutettu maksamattomien sakkojen takia.
...
No hyvä, ettei kuollut ihan turhaan.
Kari Mäki-Kuutti
touko 22, 2013, 15.56
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Darwin Awards
Vastaukset: 33
Luettu: 11637

Darwin Awards

Palkinto myönnetty.
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/488614 ... inen kuoli" onclick="window.open(this.href);return false;
Etsintäkuulutetut putosivat parvekkeelta – toinen kuoli
Kaksi poliisilta piiloon pyrkinyttä etsintäkuulutettua miestä putosi parvekkeelta varhain tänä aamuna Töölönkadulla Helsingissä. Toinen miehistä kuoli, toinen loukkaantui vakavasti.

Poliisipartio meni soittamaan ovikelloa viidennen kerroksen asunnolle, josta oli aamuyöllä kuulunut meteliä. Ovi avattiin raolleen turvaketjun varassa, ja sitten se vedettiin kiinni.

Poliisin koputtelun jälkeen ovi avattiin ja asunnosta tavattiin nainen ja mies. Samaan aikaan partio sai tiedon, että sisäpihalle oli pudonnut kaksi miestä.

Miehistä toinen oli jo kuollut. Toinen miehistä kiidätettiin sairaalahoitoon.

Miehet olivat lähteneet poliisia piiloon ensin asunnon parvekkeelle. Sen jälkeen miehet olivat yrittäneet siirtyä roikkumalla toiselle parvekkeelle. Poliisit eivät tienneet pakenijoista, vaan heidän liikkeistään kuultiin ulkopuolisilta havainnoitsijoilta.

Miehet eivät olleet talon asukkaita.

Tapahtumaan ei poliisin mukaan ole syytä epäillä liittyvän rikosta.
Kari Mäki-Kuutti
joulu 19, 2012, 20.05
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Darwin Awards
Vastaukset: 33
Luettu: 11637

Darwin Awards

http://www.stara.fi/2012/12/19/ray-elbe ... iskuviaan/" onclick="window.open(this.href);return false;
Peniskuvat myynnissä – sukuelimensä loukannut vapaaottelija rahastaa
Kerroimme pari päivää sitten kuinka yhdysvaltainen vapaaottelija Ray ”Magical” Elbe loukkasi peniksensä harrastaessaan seksiä. Miehen sukukalleudet onnistuttiin korjaamaan, mutta Elbe kertoi kivun jatkuneen useiden päivien ajan.

Lisäksi hän joutuu käyttämään kahden viikon ajan erektion syntymisen estävää lääkettä. Nyt miehen on kerrottu aikovan rahastaa vammansa avulla. Vaurioituneen peniksen korjaaminen nimittäin aiheutti tuhansien dollareiden hoitokulut. TMZ-verkkosivuston mukaan Ray Elbe otti valokuvia ruhjoutuneesta elimestään ja aikoo nyt tarjota kuvia lehdille maksua vastaan.

The Ultimate Fighter -vapaaottelu- ja realitytelevisiosarjassa esiintynyt Ray Elben loukkasi peniksensä harrastaessaan seksiä tyttöystävänsä kanssa kaksikon lomaillessa Malesiassa. Päällä ollut nainen pomppasi liian korkealla, ja osui Rayn penikseen varsin ikävällä tavalla murtaen sen. Miehen mukaan ”verta oli kaikkialla”, ja hän menetti nopeasti tajuntansa kivun vuoksi.
Elämä voittaa...
Kari Mäki-Kuutti
joulu 18, 2012, 11.10
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Darwin Awards
Vastaukset: 33
Luettu: 11637

Darwin Awards

http://www.stara.fi/2012/12/18/ray-elbe ... sessiossa/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vapaaottelija loukkasi peniksensä seksisessiossa: ”Verta oli kaikkialla”

The Ultimate Fighter on yhdysvaltainen vapaaottelukilpailu- ja realitysarja, jossa ammattilaisvapaaottelijat ottavat toisistaan mittaa. Kilpailussa mukana ollut 30-vuotias Ray ”Magical” Elbe on epäilemättä tottunut kehän sisällä monen sortin kipuun.

Tällä kertaa mies kuitenkin loukkasi itsensä toisenlaisen painin parissa – makuuhuoneleikeissä. Ray Elben mukaan onnettomuus tapahtui hänen harrastaessaan seksiä tyttöystävänsä kanssa kaksikon lomaillessa Malesiassa. Päällä ollut nainen pomppasi liian korkealla, ja osui Rayn penikseen varsin ikävällä tavalla murtaen sen. Miehen mukaan ”verta oli kaikkialla”, ja hän menetti nopeasti tajuntansa kivun vuoksi.

Vapaaottelija kiidätettiin sairaalaan, jossa hänelle suoritettiin hätäleikkaus. Miehen sukukalleudet onnistuttiin korjaamaan, mutta Elbe kertoo kivun jatkuneen useiden päivien ajan. Lisäksi hän joutuu TMZ-verkkosivuston mukaan käyttämään parantuessaan kahden viikon ajan lääkettä, joka estää erektion syntymisen.

Elbe kertoo oppineensa tapauksesta, eikä ”aio enää antaa tyttöystävänsä olla päällä”. Mies kertoi myös, että hänen tyttöystävänsä aikoo korvata aiheutuneen vahingon. Nainen aikoo suostua Elben valitseman filippiiniläisen naisen kanssa kimppakivaan, kunhan mies on parantunut vammastaan.
Darwin-palkinto voi vielä tulla tuossa seuraavassa sessiossa ...