Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

mikjum
touko 16, 2008, 20.31
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54993

Tästä on jo ehkä pari kuukautta, mutta oli yksi psykedeelisimpiä unia aikoihin.

Olin käymässä exäni luona ja jostain syystä mun piti sitten mennä käymään kellarissa. Ilmeisesti hain jotain lainassa olleita vanhoja kamojani pois. Menin hissiin ja painoin sen menemään kellarikerrokseen. Ykköskerroksen jälkeen kun mentiin maan alle, vastassa ei ollutkaan heti kellarikerros, vaan välissä oli helkkarin useita "välikerroksia". Stoppasin hissin yhteen näistä ja kävin katsomassa mitä sieltä löytyy. Siellä oli metroasema täynnä tohinaa. Tuumasin tähän vain, että onpa hienoa että saadaan tänne Turkuunkin metroverkosto ja jatkoin hissillä alaspäin. Kellari tais olla 19 kerrosta maan alla. Hain sieltä mitä piti hakea ja palasin ylös hehkuttelemaan, kuinka on hienoa että voi metrolla matkustaa nykyään täälläkin.
mikjum
joulu 17, 2007, 23.01
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54993

Välittömästi kun alkoi ensikeväisen Puolan reissun suunnittelu, näin unen siitä, että olin lähdössä matkaan, mutta passia ei löytynyt mistään. Saattaa olla perua viimekeväisestä kömmähdyksestä, kun matkalla lentokentälle piti kääntyä takaisin hakemaan mun passiani :oops:
mikjum
tammi 13, 2006, 21.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Uniketju
Vastaukset: 801
Luettu: 54993

Tää voisi mennä tatskaketjuunkin, mutta kun unesta on kerran kyse niin. Eli näin unta että erään kaveriporukan kesken jossakin pippaloitiin ja saatiin hieno idea, että otetaan kaikki samanlainen tatuointi. No tämä ideahan toteutettiin välittömästi ja hetken päästä meidän kaikkien ihoon hakattiin tosi cooleja kuvioita. Oikeasti tatuointeja oli kaksi: Rintaan tehtiin semmonen todella tökerön näköinen ja ISO (ehkä 15cm halkaisijaltaan) pääkallosymboli. Ja sitten selkään tuli miltei koko selän kokoinen kuvio, josta en oikein muista millainen se oli. Heti tatuoinnin ottamisen jälkeen tajusin, että mitä mää oon menny tekemään. Kuvat näytti todella kamalilta ja tökeröiltä ja kun ne vielä oli niin tolkuttoman kokosia. Menin sitten kotiin ja tippa linssissä tönin tyttöystäväni hereille ja paruin, että "kato ny mitä mää oon menny tekeen :smt089 Suunnillen tässä vaiheessa heräsin ja huokaisin helpotuksesta :) Oikeasti voisin tatuoinnin kyllä ottaakin, mutta en ihan hetken mielijohteesta, enkä noin isoa ja rumaa.