Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

ka1
kesä 25, 2019, 09.08
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Naisten futiksen MM-kisat
Vastaukset: 66
Luettu: 9438

Naisten futiksen MM-kisat.

Taijin harjoittaja kirjoitti:
kesä 24, 2019, 19.53
MikaM kirjoitti:
kesä 24, 2019, 15.50
Taijin harjoittaja kirjoitti:
kesä 24, 2019, 14.13
Moni noista joukkueista voittaisi helposti suomalaisen miesten joukkueen ja luultavasti myös Suomen maajoukkueen.
Tuo boldattu ja alleviivattu ketju/ järjestys antaa ymmärtää, että voittaisivat myös Suomen miesten maajoukkueen? Jos näin, niin mikä maa, jotta tiedän katsoa yhden heidän pelinsä? Jos ei, niin mitä tasoa tai joukkuetta tuo "suomalaisten miesten joukkueen" tarkoittaa?
Tarkoitan todella että moni noista naisten joukkueista voittaisi minkä tahansa SM-liigan joukkueen ja luultavasti Suomen miesten maajoukkueen. Katsoitko eilisen Ranska-Brasilia pelin? Jos katsoit, niin näit jo kaksi joukkuetta jotka voittaisivat Suomen miehet. Ja lisäys - Suomen miesten maajoukkue puhuu suuria ennen kansainvälisiä pelejä mutta viime aikoina he ovat pelanneet huonommin kuin ennen. Oletko huomannut kuinka vähän katselijoita jalkapallokatsomoissa on nykyään? Siellä on suunnilleen pelaajien omaiset - ei paljon muita. Joten moni muukin on pettynyt tasoon - en ainoastaan minä.
Naisten jalkapallomaajoukkueethan silloin tällöin pelaavat harjoitusotteluita jotain alle 17 vuotiaiden poikien akatemiajoukkueita vastaan, ja häviävät yleensä aika rumin luvuin. Ehkä maailman paras naisten jalkapallojoukkue Yhdysvallat hävisi jokunen vuosi sitten 14 vuotiaille pojille. Mitään oikeaa miesten joukkuetta vastaan millään naisten joukkueella ei ole käytännössä mitään mahdollisuuksia. Mitä Suomen miesten maajoukkueen tämän hetkiseen tasoon tulee, sillä on ollut poikkeuksellisen vahva EM-karsintojen aloitus. Seuraavat, syyskuussa pelattavat ottelut ovat jo loppuunmyytyjä.