Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

ka1
huhti 29, 2013, 07.29
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Kaspinissa käytetyt aseet?
Vastaukset: 26
Luettu: 7452

Kaspinissa käytetyt aseet?

Timpa kirjoitti: Kaspinista olen nähnyt yhden dokkarin ja lukenut pari lehtijuttua, mutten päässyt käsitykseen, oliko kyseessä oikea taistelutaito, vai oma keksittyä gloriointia jollekin olemattomalle.
Sellainen ase jäi mieleen, kun putkeen sullottiin kettinki, ja sitten se heitettiin kuin atlatlista ikään. Linkoharrastajana en pidä sitä oikein toimivana systeeminä, en tosin ole kokeillutkaan. Voisi toimia ennemmin häirintänä kuin aseena.
PS: täksi kesäksi on varattuna vähän mootoripyörän ja mopon ketjua; tarttis kokeilla nääs, miten ne toimivat lingolla heitettynä "bolana".
Kyseessä on enemmänkin tällainen vehje: http://en.wikipedia.org/wiki/Chigiriki" onclick="window.open(this.href);return false;
Mä olen nähnyt vain version, jossa ketju on vähän pidempi ja putki lyhyempi kuin noissa wikipedian kuvissa olevassa vehkeessä. On muuten pirullinen peli. Auki lyöminen on jo aika vahva psykologinen pelote. Tuostahan voi tehdä myös vaikka pienemmän, vaikka taskukokoisenkin version.
Mutta ei siis ole tarkoitus sinänsä lingota mitään.

edit. Tai voi sillä lingota häiriönä nimenomaan esim. jotain jauhetta, yms...