Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Valvoja
tammi 3, 2018, 00.26
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: EKIEP-Projekti
Vastaukset: 41
Luettu: 13583

EKIEP-Projekti

Ylipotkijoiden ja valvojien tietoon on tullut seikkoja jotka paljastavat kyseisen projektin jos ei suoranaiseksi huijaukseksi niina ainakin vahvasti venytetyksi totuudeksi. Projektin ja nimimerkin takana on aiemmin potkuun nimimerkillä Snake_Master kirjoittanut käyttäjä ja ylipotkijoiden sekä ylläpidon tutkimusten tuoksena on paljastunut, että kaikki mitä projektista on kirjoitettu ei pidä lainkaan paikkaansa. Kirjoittaja ei suostunut vastaamaan motiiveihinsa eikä korjaamaan vääriä tietoja. Tästä syystä ketju lukotetaan ja mikäli aiheeseen on jotain lisättävää voi siitä laittaa viestiä valvojalle tai jollekkin ylipotkijoista.

Tarkemmin turvallisuuskoulutuksista voi keskustella vaikkapa Opettajien voimankäyttö , C&R tai Defendo White -ketjuissa tai luoda uuden ketjun jossa aiheesta keskustellaan yleisemmin.