Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

saarikko
maalis 7, 2024, 23.40
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Diabetes
Vastaukset: 59
Luettu: 8797

Diabetes

tapsaattori kirjoitti: maalis 7, 2024, 12.54 https://yle.fi/a/74-20076403?utm_source ... n=ylefiapp

Monet koululaiset eivät syö kouluruokaa.

Minulla ei ole tietoa miten tämä vaikuttaa, mutta ihan mutulla jos kouluruoka korvataan epäterveellisemmällä vaihtoehdolla niin edistäisi diabeteksen kehittymistä ja heikentäisi jaksamista ja kaikkea. Minä käyn välillä keskipäivällä kaupassa ja siellä näkee, että monet nuoret ostaa limpsan ja patongin.

Mun mielestä kouluruoka on ihan väärä paikka säästää.
Onko kouluruoka huonoa? Ei ny mennä maksalaatikkoon tai muihin. Mitä olen kuullut niin ajasta aikaan on ravitsemukseen on panostettu. Miltä maistuu, on jokaisen suusta kiinni (joskus jopa fataali sairaus, mulle kerrottu).

Hiilaripommmien ottaminen lounaan sijasta on yksi erittäin hyvä tapa hankkia loppuelämän kestävä parisuhde (DM). Siitä on jopa tieteellisiä tutkimuksia.
saarikko
syys 28, 2017, 16.14
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Diabetes
Vastaukset: 59
Luettu: 8797

Diabetes

noppa kirjoitti:Mahtaako kukaan 1 tyypin diabetesta harrastavista olla kokeillut FreeStyle libre merkkistä sensoria harjoitusten aikana? Itselle tällainen tuli juuri ja mietin, kuinka se sensori pysyy paikallaan ja onko mitään hyviä paikkoja johon sen voisi laittaa. Ohjeistus on laittaa ojentajan seutuville (alliin), mutta aika helposti voisin kuvitella esim potkujen osuvan siihen.
Kuulin, että jääkiekkoilijat ovat teipanneet sen paremmin kiinni. En tiedä onko lätkän laittamisesta sisäpuolelle hyötyä, repii vaan itse sen irti.