Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Eelo
marras 27, 2016, 09.25
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Nyrkkeilyhanskan koko
Vastaukset: 71
Luettu: 28207

Nyrkkeilyhanskan koko

Aihki kirjoitti:Itse en oikein uskalla millään pehmustetulla hanskalla lyödä säkkiä, tuntuu siltä, että niiden kanssa aina ranne yrittää nyrjähtää johonkin suuntaan. Lyön säkkiä käytännössä pehmustamattomilla hanskoilla, joiden tarkoitus on vain suojata omaa nahkaa rikkoutumiselta. Lisäksi niiden kanssa on helppo tuntea osumakohta ja jos menee vähän pieleen niin säätää himpun.
Mielenkiintoinen kokemus, pehmustetuissa hanskoissahan on yleensä tukea ranteille ja varsinkin jos pitää alla vielä teippauksia/siteitä niin mulla ei juuri koskaan ranteet mene isompien hanskojen kanssa. Voi olla, että lyöntitekniikka myös optimoituu eri välineille ja käsien fysiologiassa on varmasti eroja.

Mulla ei valitettavasti kädet kestä kovaa välineiden ja säkin lyömistä pehmustamattomilla hanskoilla (jotka on myös poikkeuksetta liian pienet) sillä lyön niin kovaa ja käteni ovat niin heikot.

Ja vielä muistutus: onko olemassa isoja hanskoja pienillä unssikoilla?
Eelo
marras 26, 2016, 17.07
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Nyrkkeilyhanskan koko
Vastaukset: 71
Luettu: 28207

Nyrkkeilyhanskan koko

Olen tässä shoppailemassa uusia säkkihanskoja ja haluaisin hankkia 10 tai 12 unssiset nyrkkeilyhanskat sillä käteni ovat liian suuret (ja heikot), jotta voisin käyttää perinteisiä säkkihanskoja. Käytän tällä hetkellä erittäin kulahtaneita 14 unssisia Lonsdalen sparrihanskoja säkin ja välineiden kanssa, mutta näissäkin sisämitat ovat auttamatta liian pienet. Osaisiko joku suositella valmistajaa, jonka hanskat ovat sisämitoiltaan suuret?

Eli todella isokätinen kaveri tarvitsee unssikooltaan pienet hanskat säkin lyömiseen. Mistä niitä sisämitoiltaan isoja hanskoja löytää?