Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

DeusVult
tammi 30, 2015, 16.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Naiset ja miehet
Vastaukset: 404
Luettu: 59873

Naiset ja miehet

Luonnollisesti syy tuohon naisten huonoon menestykseen Survivorissa on patriarkaalin harjoittema opressio ja syvälle rakenteisiin piilotettu naisviha, jonka ansioista naiset eivät ole koskaan päässeet opettelemaan tai saaneet oppia niitä asioita joista olisi hyötyä autiolla saarella. :!:
DeusVult
syys 20, 2011, 16.33
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Naiset ja miehet
Vastaukset: 404
Luettu: 59873

Naiset ja miehet

Tuosta kuvasarjasta olen samaa mieltä kaikista kohdista paitsi noista kengistä. Korkokengät ja saappaat on noin miljoona kertaa hotimpia kuin jotkut ihmeen kuluneet retrotennarit. Tietysti jos muutenkin tykkää sellasista vähän rebel/"I don't care about how I look" /skeittari/anarkisti/hippi -tyypeistä niin sitten on ehkä just toisinpäin...

Ja tietysti järki saa olla mukana... on niitä nähty sellaisiakin naisia, joilla tuntuu olevan joku ihmeen korkokenkäfetissi, niin että mihinkään ei voi mennä ilman että on sellaiset naurettavan korkeat vaaleanpunaiset korkkarit jaloissa. Yäk.