Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

DeusVult
elo 30, 2018, 10.17
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Juokseminen
Vastaukset: 393
Luettu: 66656

Juokseminen

En ole ikinä oikein ymmärtänyt juoksemista. Jo joskus junnuna, kun painoi vielä alle 100kg, niin tuntui olevan haasteellista jaksaa juostaa edes muutamaa kilometriä, eikä tilanne ole siitä juurikaan parantunut, vaikka toisinaan sitä on oikein yrittänyt treenata. Mulla on ennätys joku 5km, jonka jaksaa jollain tavalla hölkötellä läpi, mutta tällä hetkellä ei mene todellakaan niin paljoa. En pysty lainkaan käsittämään, miten jotkut voivat juosta kasuaalisti jotain parinkymmenen kilsan lenkkejä, jostain maratoneista nyt puhumattakaan.
DeusVult
kesä 10, 2013, 18.38
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Juokseminen
Vastaukset: 393
Luettu: 66656

Juokseminen

Ei ole nyt ihan loppusaakka kelattu tätä. On niin kova voittamisen halu tolla ekana juoksevalla, että salettiin huijaa noiden bissejen kanssa... se pullo pitäs juomisen jälkeen antaa toimitsijalle, joka kaataa jämät johonkin jokaiselle kilpailijalle henkilökohtaiseen kannuun. Jos kannussa on juoksun lopussa liikaa nestettä, seuraa diskvalifointi.