Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

DeusVult
syys 18, 2013, 19.19
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Kommentteja lisätoiminnoista sekä muutostoivomuksia
Vastaukset: 106
Luettu: 18361

Kommentteja lisätoiminnoista sekä muutostoivomuksia

Aihki kirjoitti: Tukeeko käytössä oleva BB-softa yksittäisen viestin numerointia, joskus helpottaisi viittausta ja jos vielä olisi hyppymahdollisuus niin avot.
Jonkunlainen numerohan noilla jo on, löytyy kun laitat hiiren siihen viestinkirjoittajan nimen vasemmalla puolella olevan valkoisen paperiarkin kuvan päälle. Kopioimalla sen linkin saat myös aikaiseksi URLin joka johtaa juuri siihen kyseiseen viestiin.
DeusVult
marras 19, 2008, 01.48
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Kommentteja lisätoiminnoista sekä muutostoivomuksia
Vastaukset: 106
Luettu: 18361

Re: Kommentteja lisätoiminnoista sekä muutostoivomuksia

AMH kirjoitti: Tuplaklikkaus tuon valikon esiinsaamiseksi ei onnistu, sillä kaksoisklikkaamalla valittu tekstinpätkä muuttuu ja valinta kohdistuu sanaan jonka päällä kursori on (näin ainakin firefoxissa). Tai no.. saattaisi onnistua, mutta haettava teksti rajoittuisi yhteen sanaan.
Operassa näköjään on tällainen toiminto ihan sisäänrakennettuna... kun tuplaklikkaa jotain sanaa, se maalaantuu ja näkyviin tulee valikko jossain kaikkea kivaa, kuten search with -> google, wikipedia, yahoo yms.