Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

SJR
huhti 27, 2008, 12.59
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Monta lajia. Sujuuko?
Vastaukset: 66
Luettu: 6719

Mulla ei varsinaisesti mennyt baji ja thainyrkkeily sekaisin, vaikka molemmat ovat pystylajeja, kun harjoitteet olivat kuitenkin sen verran erilaisia. En tosin tiedä, olisiko sitten menneet enemmän sekasin, jos olisin pitempään jatkanut kahden lajin harjoittelua, päätin nimittäin kuitenkin lopettaa bajin ja keskittyä yhteen lajiin.

Jotain minor probleemeja toisaalta tuli, esim. thainyrkkeilyn otteluasento, jossa ollaan vahvempi jalka takana, leuka rinnassa, kädet "liimattuna" päässä ja ylävartalo hieman kumarassa tuntui todella omituiselta kun oli tottunut bajissa suht pitkiin ja kapeisiin asentoihin, joissa ylävartalo pidetään suorana. Bajissa lyöntien torjunnassa liikutettiin samalla myös vartaloa, kun taas thaikussa nimenomaan painotettiin blokin tekemistä pelkällä kädellä, mikä oli kanssa aika hankalaa aluksi.