Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

SJR
elo 24, 2008, 00.34
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Peruslyönnit
Vastaukset: 112
Luettu: 20748

Re: Peruslyönnit

Hmm mutta eikö tuossa falling stepissä sitten siirry paino liikaa etummaiselle jalalle, jolloin sille puolelle tulevia potkuja on mahdoton/vaikea blokata? Meille ainakin opetettiin, että painon tulisi lyödessä yleensä säilyä mahd. paljon molemmilla jaloilla, jotta kerkee blokkimaan potkut. Olen kyllä youtubesta nähnyt tuota painonpudotusta etummaiselle jalalle paljonkin.
SJR
elo 22, 2008, 15.20
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Peruslyönnit
Vastaukset: 112
Luettu: 20748

Re: Peruslyönnit

Tuo etukäden suora on kyllä vaikein juttu ikinä. :? Olen harrastanut nyt puoli vuotta mutta ei se vieläkään suju. Varjonyrkkeilynä ja padeihin teen sen aina hienoisella vartalonkäännöllä, jolloin se tuntuu vielä suht voimakkaalta ja kivalta, mutta sparrissa se on ihan liian hidas tapa, joten lyön sen aina pelkällä kädellä, siis ihan pelkkänä käden ojennuksena. Jos koitan ottaa vähääkään vartalon kiertoa mukaan, niin lyönti tuntuu hidastuvan ihan tolkuttomasti, tai ainakin riittävästi jotta se ei toimi sparrissa... En kai sitten vai tajua mikä se juju siinä on. :?