Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

MarkkuT
marras 25, 2005, 09.39
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Keltaisen vyön vyökokeesta
Vastaukset: 81
Luettu: 10346

Jussi Häkkinen kirjoitti: Kyllä, joskin kokeessa varmistetaan se "stressitaso".
Joo eikös se stressinsieto ole yksi testattava taito muiden joukossa? Meillä huomisenkin vyökokeen pitäjä harrastaa varsinkin ylempien vöiden kokeissa sitä, että pistää kokelaat tekemään jotain ihan hämyjuttuja ja tekniikoita, joita on treenattu joko todella vähän tai ei ollenkaan. Näitä ihmetekniikoita sitten korjaillaan ehkä jopa tarkemmin kuin niitä "oikeita" tekniikoita. Tarkoituksena ilmeisesti ihan puhtaasti pistää ne kokelaan pasmat sekaisin. :)

EDIT: Oli niin megalomaanisen pitkä lause, että piti pätkäistä. Sisältö sama.
MarkkuT
marras 8, 2005, 14.12
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Keltaisen vyön vyökokeesta
Vastaukset: 81
Luettu: 10346

Re: Keltaisen vyön vyökokeesta

tabitha kirjoitti:
mawashi kirjoitti:Onko kukaan muuten nähnyt kenenkään mokaavan ensimmäistä vyökoettaan?
Hiaa!

Ilmoittaudun.
:shock: KB:ssahan pidetään tasoa! Olen näistä jutuista ymmärtänyt, että olet kova reenaamaan ja vielä kun KB on ainakin suht suosittu niin luulisi, että eka vyö olisi ihan pala kakkua. Propsit potkunyrkkeilylle.
MarkkuT
marras 4, 2005, 18.16
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Keltaisen vyön vyökokeesta
Vastaukset: 81
Luettu: 10346

Naked kirjoitti: Ei ole keltaisen vyön koetta, kun ei ole keltaista vyötä. Mutta jos nyt puhutaan siitä ensimmäisestä vyökokeesta lajissa.
Jatkan vähän tätä :pilkku:

Meillä ashihara-karatessa keltaisen vyön koe (6. kyu) on 5. vyökoe sitä yrittävälle kokelaalle... :)

Ensimmäisessä vyökokeessa pitäisi mielestäni katsoa pelkästään sitä, että onko yritystä vai ei. Tekniikan tasolla ei niin väliä. Ja tuon kriteerin perusteella voisi mielestäni myöskin hylätä kokelaita jos asenne on selvästi "ei nappaa". Onko kukaan muuten nähnyt kenenkään mokaavan ensimmäistä vyökoettaan?