Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

MarkkuT
huhti 12, 2018, 09.50
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulliset pelit, leikit ja kisailut
Vastaukset: 83
Luettu: 14292

Kamppailulliset pelit, leikit ja kisailut

Jörgen Luttu veti joskus ashiharaleirillä sellaista, että otettiin potkutyynyt ja lyötiin ja potkittiin jonkin aikaa sarjoja 100% tehoilla, sitten 50%, 25% jne. Sitten alettiin sparraamaan eri prosenteilla. Jos sensein mielestä näytti siltä, että joillain pareilla mopo karkaa lapasesta, otettiin uusi kalibrointi. Silloin tuo tuntui aika kivalta tavalta saada jengi samalle tasolle kontaktin suhteen ja käytin sitä itsekin reeninvedoissa silloin tällöin.

Voisikohan tuollaisia yhden jalan pomppimisia ym. leikkejä käyttää mittarina vähän samaan tyyliin? Ensin sitä ja sitten perään sparria. Ohjeistaisi porukan niin, että sparrin pitää pysyä samanlaisena höntsänä kuin äskeinen leikki. Jos ei meinaa onnistua, niin väliin taas leikkiä niin kauan, että ressitasot laskevat ja sitten taas uusi sparrikokeilu.

Lisäys: Kohderyhmästä riippuen voisi mahdollisesti käyttää kumpaankin suuntaan. Jos ryhmässä on enimmäkseen kariaittomäkiä, niin kinkkaamisella voisi hakea aggrea kovatehoisempaan jumppaan. :D