Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Tyttö
joulu 3, 2010, 17.23
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Ystävät
Vastaukset: 89
Luettu: 7512

Ystävät

bodyguard kirjoitti:
Tyttö kirjoitti: Ja sitten ihan toiseen juttuun eli joulukorttien lähettämiseen...voi huoh. Mikä idea on lähettää niitä joulukortteja kerran vuodessa, jos ei muutoin olla mitenkään yhteydessä. Ei ymmärrä. :?
Vaikea sanoa kun en oo ikinä joulukortteja lähettänyt. Ite laitan yleensä kavereille tekstarin jouluna ja siinä tärkeimmät. :smt003
No mutta hei, sulla on puhelinnumerot. Ja kaverit. :smt003
Tyttö
joulu 3, 2010, 16.58
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Ystävät
Vastaukset: 89
Luettu: 7512

Ystävät

Mika kirjoitti: Toinen asia on sitten se, kun on tuntenut jonkun jo vuosia hyvin. Silloin voi kulua pitkäkin aikoja, ettei kumpikaan ota yhteyttä, mutta kun keskustelu taas alkaa, tuntuu kuin olisi jutellut säännöllisesti koko ajan. Nämä ovat kuitenkin niitä harvoja poikkeuksia.
Mulla on pari tällaista ystävää. Toinen on tätini. :D Toki olisi kiva pitää yhteyttä enemmänkin, mutta on ihanan rentouttavaa tietää, että "vastapuoli" ei vedä herneitä nenään, vaikken ole koko ajan viestittämässä tai soittelemassa. Tai toisin päin.

Ja sitten ihan toiseen juttuun eli joulukorttien lähettämiseen...voi huoh. Mikä idea on lähettää niitä joulukortteja kerran vuodessa, jos ei muutoin olla mitenkään yhteydessä. Ei ymmärrä. :?
Tyttö
elo 23, 2007, 15.24
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Ystävät
Vastaukset: 89
Luettu: 7512

Polvi kirjoitti: Allekirjoittavatko Potkun naiset havaintoni siitä, että useimmilla naisilla/tytöillä on ns bestis? Eli he kykenevät nimeämään yhden ihmisen, joka on selkeästi lähimmäisin kaveri/ystävä. Miehillä tätä ilmiötä esiintyy havaintojeni mukaan harvemmin.
Kyllä mulla on ainakin yksi lapsuudenystävä, jonka voin nimetä lähimmäksi ystäväksi. Nähdään harvoin, ehkä pari kolme kertaa vuodessa, mutta se ei ole haitannut ystävyyttä ollenkaan.

Mulla sen menee näin: tuttuja on paljon, kavereita jonkin verran, mutta ystäviä vain "pari".