Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Boti
maalis 8, 2007, 18.37
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Capoeira/Suomi/Pikkukaupungit.
Vastaukset: 46
Luettu: 20617

Axé! Pitkäaikaisena hiiviskelijänä päätin viimein liittyä, vain paljastaakseni Porvoon capoeiristojen kuulumisia (terve Peltzi!).

Kesän loputtua meni treenipaikat remonttiin, joka haittasi eniten treenien määrää. Lisäksi se, ettei meidän seura ollut virallisesti olemassa viimeiseen vuoteen, taisi haitata uusien salivuorojen varaamista.

Kaiken lisäksi eniten opettaneet olivat vadiaçaon vastaisesti töissä, eikä aikaa treenien vetämiselle ollut. Myös treenaajien vähäinen määrä oli masentavaa (vaikka paikalla olleet olivat yleensä kiitettävän innostuneita).

Nyt Porvoon capoeiristat ovat paenneet maan alle, treenaamaan öisin Porvoon Teatterin tiloihin, toisin sanoen minä ja Matti (Beterraba). Ollaan mietitty että voitaisiin pitää siellä jotain pieniä rodia, jos vain saadaan yhteyttä muihin. Kesäksi yritetään saada avointa rodaa (ja opetusta) puistoon, ainakin kerran viikossa.

Mila (Sorriso) vihjaili joskus kuukausi sitten, että hänellä saattaisi olla syksyllä aikaa vetää treenejä. Jos näin käy, niin ainakin minä olen paikalla.

Tällaista Porvoossa.