Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Ralle Ryökäle
heinä 28, 2017, 14.16
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Hyvät portsarikollegat, kuinka toimia näissä tilanteissa?
Vastaukset: 85
Luettu: 23336

Hyvät portsarikollegat, kuinka toimia näissä tilanteissa?

Tuttu tilanne monasti ja sattuu varmasti kaikille ovijätkille. Näitä oman elämänsa bacheloreja ja sinkkuelämää vuorovastaavia on säälittävän paljon nykyisin, niin juottoloissa, olothuoneissa kuin mäkkäreissäkin. Facbookissa näillä lukee poikkeuksetta "Opiskeli koulussa university of applied sciences" :lol: Nuoria innokkaita ja joka v1tun asiaan ottamassa suuna päänä kantaa, oli asiaa eli ei.
Ei niistä oikeasti tarvitse välittää pätkän vertaa. Nyrkkisääntö on tietenkin se että yrittää tulla mahdollisimman hyvin toimeen ja olla ystävällinen, oli tämä ESIMIES idiootti tai ei. Se usein riittää aika pitkälle.
Jos jostain ketjumestasta tms joutuu ovelta pois niin, onko se kovin iso tappio? Sitten jos on oikeasti hyvä mesta, josta vielä saa kunnon palkkaakin, niin tietenkin eri juttu. Mutta toisaalta noissa yksityisten omistamissa paremmissa kohteissa, asiat hoidetaankin pääsääntöisesti maalaisjärjellä ja ovimieheen suhtaudutaan usein fiksummin kuin muualla, oil ovimies jostain firmasta tai ei.
Koko alahan on käytännöllisesti katsoen jo aikalailla pilalla, enkä voi oikein suositella muuten kuin elämän kokemuksen puolesta alalle pyrkivälle nuorisolle.
Oman kokemuksen mukaan nää besservisserit ovat palanneet nurkkaansa siinä vaiheessa kun kohteessa tapahtuu jokin tai useampi oikea tilanne jonka jv hoitaa hillityn tyylikkäästi, nöyristelemättä ja rivakasti.
Ikävän paljon tietysti on paikkoja joissa jv seisoo täysin turhaan, pelkästään siksi että sitä edellytetään lappusissa. Siinä tulee jv:een kuin henkilökunnankin turhautuminen helposti pintaan. Tietty baarimikkoa saattaa harmittaa kun hikihatussa vääntää lattea, ekspressoa, tekee tapasta ja kaataa hanasta koko illan, siinä missä ovimies vain stondailee.