Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Ralle Ryökäle
heinä 24, 2017, 22.23
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarin työstä kertova blogi
Vastaukset: 17
Luettu: 5397

Portsarin työstä kertova blogi

Voi veljet miten mukavaa juttua taasen :)
Mutta kaukana kaukana ovat ne ajat kun saattoi huoleti antaa, ainakaan yleisellä tasolla "ojennusta" ihan koko rahan edestä ilman että, siitä oli joku interneetissä vinkumassa.
Tulee heti mieleen eräs urani tähtihetkistä.
Oli syksyinen ilta kun Ralle stondaili itähelsinkiläisen rottien olohuoneen ovella. Asiakaskunta oli semmoista että sitä piti niin sanotusti pitää nuhteessa ja oltiinhan me se yhden toisen tuhmeeliinin kanssa saatu jo aika hyvin siivottua.
Ihmiset istui pääsääntöisesti kuin kirkossa. Oltiin kolleegan kanssa, tultu siihen tulokseen että erästä alueen subutex yms kauppiasta piti vähän näpäyttää, kun oli hölmöillyt ja myynyt lapsille kamoja- eräs tyttörukka oli kuollut tien vastapäätä parisen viikkoa ennen tätä. Se sai mielen mustaksi.
Oli harvinainen tilanne että oltiin kolleegan kanssa molemmat paikalla, kun yleensä oltiin yksin hommissa. Kaveri oli kuitenkin käymässä. Pilkku oli jo tullut kun sitten tämä diileri tuli tärinöissään ovelle ja tylyhköön tyyliini ilmoitin että "ei mitään asiaa, ollaan kiinni" No se jäi siihen rynkyttämään ovea ja siinä sitten keksittiin kolleegan ja baarimikon kanssa pikku juoni.
Elikkäs raotin ovea ja sanoin että "jos haluut kaljalle niin se tekee sitten kympin sisään tässä kohtaa iltaa". Kymppi löyty ja olin kuulemma reilu jätkä. Virnisteltiin siinä ja tää elukka käveli tiskille jossa olikin baarimikko jo valmiina. Laski hanasta tuopin ja tää jätkä sitä janoten kurotteli kun- Ralle tarttuikin ranteesta ja karjaisi että "Mitä v1ttua sä oikeen rupeet riehumaan!!" Samassa oli jätkä napakassa lukossa ja kolleega piti ovea auki. Potku perseelle ja jätkä turvalleen siihen edustalle. Siinä sitten räkätettiin sille niin että meinas tulla kuset housuun.
Lupas polttaa kapakan ja tappaa meidät kaikki- toisin kävi. Tuli parin päivän päästä kaljalle ja istu kiltisti pöydässään :lol:

Aijai! Hienoja aikoja! Voi jo kertoo ku sen verran näistä ajoista kulunut. Sittemmin minusta tuli toki lainkuuliainen ja suoraselkäinen Järjestyksenvalvoja! :lol: