Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 5 tulosta

Hellesens
touko 7, 2007, 18.31
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Capoeira/Suomi/Pikkukaupungit.
Vastaukset: 46
Luettu: 20656

Kiitokset itsellenne, oli kyllä tähän asti osallistumistani workshopeista ehdottomasti paras. Pitääkin käydä neuvotteluja työnantajan kanssa tuon 26-29.7 vapaaksisaamisesta. noppakone@hotmail.com on oma osoitteeni.

- Wolverine
Hellesens
maalis 26, 2007, 22.57
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Capoeira/Suomi/Pikkukaupungit.
Vastaukset: 46
Luettu: 20656

Questao kirjoitti: Hei.

Lähtikö se Leite ihan asumaan sinne Amerikkaan ja oliko se mahdollisesti Amerikan eteläinen puolisko? Joka tapauksessa, hienoa, että yhteistyö pelaa. Jos voitte laittaa jotain raporttia tällaisten tapahtumien kulusta, niin lukisin sitä kyllä mielelläni. Eikö samaa ystävyysseura-allianssia ole siis ainakin Kuopio, Tampereen capoeiristat ry, Lappeenranta ja Hämeenlinna? Melkoista!
Hämeenlinnasta en tiedä, mutta lisätään kuitenkin listaan Joensuu suoralta kädeltä. Ei se Leite sentään asumaan lähtenyt, kunhan kierteli pohjoisempaa Ameriikkaa parisen viikkoa ja on huomenna taas treeneissä. Saapa nähdä muistiko tuoda hippipaidan kun itse unohdin muistuttaa. Tulevaan workshopiin en tällä kertaa voi kiireiden vuoksi osallistua, vaikka sainkin niitä hiukan kevennettyä, mutta sanonpa jotta jonkinlaista pientä raporttia voisi rustata muiden iloksi.
Hellesens
maalis 15, 2007, 23.07
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Capoeira/Suomi/Pikkukaupungit.
Vastaukset: 46
Luettu: 20656

Noniin, Leite lähti Ameriikkaan ja unohti tietysti käydä täällä. Mutta sen verran nyt tiedän, että tarkoitus on pitää ystävyysseurojen kesken tapaamisia, vaikkapa viikonlopun pituisia, silloin tällöin. Hiukan alkuvaiheessa toiminta on, seuratkin kun ovat sen verran vihreitä. Nyt parin viikon päästä Kuopiossa on workshop ja täältä Lappeenrannasta on lähdössä jonkun verran väkeä, itse en vielä ole ihan varma kun kouluhommat painavat ikävästi päälle.
Hellesens
helmi 27, 2007, 10.35
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Capoeira/Suomi/Pikkukaupungit.
Vastaukset: 46
Luettu: 20656

Questao kirjoitti: Iltaa!

Tervetuloa lauteille, Hellesens. No onhan teitä nyt aika monta kuitenkin! Hienoa, että teillä on kunnon toimintaa pystyssä, varsinkin tuon alkeiskurssin määrä vaikuttaa aika lupaavalta. Täytyy yrittää tulla piipahtamaan, jos vaan teille sopii. Onko teillä paljonkin treenejä viikossa? Vielä kysyisin, että eikö teillä ole jonkinlaista yhteistyötä Tampereen capoeiristat ry:n kanssa? Jos, niin minkälaista? Axé!
Kiitän, ihan vahingossa eksyin foorumille googlella löytämäni hyvin vanhan capoeira-viestiketjun kautta ja huomasin, että tännehän on perustettu sen jälkeen omaa aluettakin. Treenejä on tällä hetkellä maanantaisin jatkaville, tiistaisin alkeiskurssi ja torstaisin yhdistetty treenikerta, kaikki alkavat kahdeksalta ja kestävät parisen tuntia, lisäksi lauantaina on neljästä kuuteen vapaat akrobatiatreenit.

Tuossa Forca Naturalista eroamisen jälkeen ryhmä pieneni melko tavalla juurikin jäsenten muille paikkakunnille lähdön vuoksi. Ystävyysyhteistyötä on Tampereen, Joensuun ja käsittääkseni myös Kuopion yhdistysten kanssa, kaikissa on Lappeenrannasta lähtöisin olevaa väkeä. Treeneihin voi esimerkiksi mennä ilmaiseksi jos sattuu noilla paikkakunnilla olemaan. Koetan vaikkapa Leitea houkutella tänne kertomaan enemmän, juuri palanneena en tiedä yksityiskohtia ja lähihistoria on muutenkin hiukan hämärän peitossa.
Hellesens
helmi 26, 2007, 16.56
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Capoeira/Suomi/Pikkukaupungit.
Vastaukset: 46
Luettu: 20656

Questao kirjoitti: Lappeenrannan capoeiraryhmä oli alunperin Forca Natural-ryhmä. Ryhmän päävetäjän Doradon lopetettua toiminta hiipui, mutta ilmeisesti pieni ryhmä jäi treenaamaan itsekseen. Ilmeisesti/muistaakseni nämä Baqueta ja Leite ovat siis Doradon vanhoja oppilaita, jotka pitävät yllä omaa ryhmää. Eivät siis ole enää Forca Natural-yhteyksissä.
Muistat oikein, täällä toimii nyt Lappeenrannan Capoeira-yhdistys ry eli Lpr Quilombo. Alkeisryhmässä on tällä hetkellä noin parikymmentä juuri aloittanutta ja pidempään harjoitelleita on sitten kymmenkunta aktiivista, skaala puolesta vuodesta vuosiin. Mistään jättiryhmästä ei siis ole kyse ja "virallisen" opettajan puute hieman kaihertaa, mutta tästä vielä noustaan. Alkeisryhmäläisetkin vaikuttavat hyvin innostuneilta, ja itsekin (turhan pitkän) tauon jälkeen aloin juuri uudelleen harjoittelemaan. Sydän jäi sinne saman tien, kunpa ruostekin poistuisi jäsenistä ja selkäytimestä nopsaan.