Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

admin
joulu 27, 2018, 10.08
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Aiheessa pysyminen
Vastaukset: 17
Luettu: 6141

Aiheessa pysyminen

Jos yhdessä ketjussa keskustellaan useammasta eri aiheesta, jotka eivät liity toisiinsa, syntyy tästä työtehtävä ylipotkijoille. Tätä urakkaa vaikeuttaa huomattavasti se, jos yhdessä viestissä käsitellään useita eri aiheita.

Olisi hienoa, jos olisitte itse aktiivisia tämän suhteen ja kirjoittaisitte muusta kuin otsikon alla käytävästä keskustelusta suoraan johonkin paremmin sitä aihetta käsittelevään ketjuun tai avaisitte uuden tai uusia ketjuja.

Tämä video on edelleen hyvä esimerkki siitä, miten aihe voi nopeasti rönsyillä ties mihin suuntiin, eikä sitä ole mahdollista järkevästi seurata. Video alkaa oikeasta kohdasta.

admin
elo 30, 2017, 19.17
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Aiheessa pysyminen
Vastaukset: 17
Luettu: 6141

Aiheessa pysyminen

Osa viestiketjuista on lukotettu ja muita lukotetaan tarpeen mukaan. Syynä on viime päivien aikana esiintynyt aiheiden jatkuva rönsyily. Yhden otsikon alla on käsitelty useampaa eri aihetta, mikä tarpeettomasti vaikeuttaa aiheen seuraamista.

Jos näet aiheen karkaavan omille teilleen, ole hyvä ja pidättäydy kommentoimasta. Näin helpotat ylipotkijoiden taakkaa siivoilla ja jakaa aiheita.