Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

admin
kesä 28, 2017, 07.16
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Urheilijalupaus – Ilmoittaudu ja saa sponsori
Vastaukset: 7
Luettu: 1685

Urheilijalupaus – Ilmoittaudu ja saa sponsori

Eräs potkulainen ilmoitti mainitun yhteyssähköpostin olevan toimimaton. Välitimme saman tien hänen viestinsä eteenpäin. Eilen saimme kuulla uudesta sähköpostista, joka on päivitetty ko. artikkeliin ja tämän ketjun aloitusviestiin.

posti@lainanvälittäjä.fi

Kiitämme tarkkaavaisuudesta.

Toivomme jonkun potkulaisen saavan hyötyä tästä sponsorointimahdollisuudesta.
admin
touko 31, 2017, 12.29
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Urheilijalupaus – Ilmoittaudu ja saa sponsori
Vastaukset: 7
Luettu: 1685

Urheilijalupaus – Ilmoittaudu ja saa sponsori

Kyseinen artikkeli on kolmannen tahon, mutta se julkaistaan myös täällä, koska artikkelissa tarjotusta sponsorimahdollisuudesta voi hyötyä joku tai jotkut potkulaiset. Artikkeli on kursiivilla alla.

Urheilijalupauksen matkaa huipulle helpottaa huomattavasti oikea sponsori, olipa kyseessä mikä laji tahansa.

Välinesponsori on vielä harrastetasolla kilpailevalle urheilijalle se yleisin ja lähes aina ensimmäinen sponsorointimuoto. Kamppailulajien kohdalla välinesponsorin löytäminen on yllättävän helppoa, sillä välineet eivät maksa maltaita. Seuraava steppi menestyvälle urheilijalle on saada sponsorin avulla kisamatkat kustannettua.

Ilmoittaudu tai ilmianna kaverisi!

Oletko sinä urheilijalupaus, joka kaipaa sponsoria tai haluat ilmiantaa seuraavan menestyjän?

Lainanvälittäjä etsii seuraavaa kamppailulajien urheilijalupausta, jonka toimintaa tukea alusta alkaen. Ei ole väliä onko kyseessä jo kilpailu-uralla meriittejä niittänyt vai vasta pinnalle nousussa oleva urheilija. Ilmoittaudu tai ilmianna kaverisi kommentilla, aiheen keskustelussa [tämä ketju] tai sähköpostitse posti@lainanvälittäjä.fi.

Tutustu tarkemmin sponsoriin

Lainanvälittäjä on STK Rahoitus Oy:n brändi, joka on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen. Palvelu eroaa huomattavasti muista lainapalveluista, joita Suomen markkinoille on kasvanut kuin sieniä sateella.

Rahaa säästääkseen jokaisen lainaa hakevan henkilön tulisi ]kilpailuttaa laina ja tämän Lainanvälittäjä haluaa tehdä kaikille mahdollisimman helpoksi.

Ilmainen palvelu auttaa kuluttajia löytämään oikeasti Suomen halvimmat lainat. Lainanvälittäjä kilpailuttaa vakuudettomat lainat 500 – 50 000€ väliltä Suomen pankeilla ja ilmoittaa edullisimmasta lainasta noin vartin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä. Palvelu auttaa ilmaiseksi myös vanhojen kalliiden lainojen yhdistämisessä yhdeksi suuremmaksi ja edullisemmaksi lainaksi.

Mitä urheilijat hyötyvät sponsoroinnista?

Ilmaiset treeni- ja kisakamat
Tukea kisamatkoihin
Näkyvyyttä sponsorin kanavissa

Mitä yritykset hyötyvät sponsoroinnista?

Näkyvyyttä brändille treeni- ja kisakamoissa
Näkyvyyttä verkossa, kuten urheilijan sosiaalisessa mediassa, haastatteluissa, verkkosivustolla tai blogissa


https://potku.net/urheilijalupaus-ilmoi ... -sponsori/

Ylipotkija: Linkit poistettu katteettomien lupausten vuoksi.