Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

admin
heinä 12, 2016, 09.43
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Kisahalli
Vastaukset: 1
Luettu: 18749

Kisahalli

Matto eli kamppailu-urheilulajien painilajien keskustelualue ja Kehä eli kamppailu-urheilulajien pystylajien (ml. MMA) keskustelualue ovat nyt samaa aluetta. Äänestys yhdistämisestä on täällä.

Voit käyttää omaa harkintaasi sen suhteen, aloitatko jonkin aiheen täällä vai jollakin lajialueella. Tällainen rajatapaus voisi olla esimerkiksi "Judon ja budon väliset yhteydet", jolloin mahdollisesti Dojo olisi otollisempaa maaperää keskustelulle. Myös esimerkiksi Taekwondon ja Taekwon-Don osalta vastaavia valintoja voi tehdä. Joka tapauksessa saat itse vapaasti päättää, mikä alue aloittamallesi keskustelulle on sopivin. Valvojat voivat tarvittaessa neuvoa ja auttaa.

Muista kuin kamppailu-urheilulajeista keskustellaan lajikohtaisesti lajin oman kategorian alueella tai yleisempänä, useampia lajeja koskevana keskusteluna Saunassa. Jos et ole varma, onko jokin laji kamppailu-urheilulaji, ota toki yhteyttä Valvojaan.