Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

tmm
maalis 1, 2012, 11.15
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 41765

Järjestysmies- ja vartijakoulutus?

L.K. kirjoitti: Turva-alan ihmisten saaminen treenaamaan on erittäin hankalaa, valitettavasti.

Syitähän monia (sekä tekosyitä). Vuortyö tietty on yksi erittäin vaikuttava tekijä. Tietty sitten kun jengiä on ringissä tarpeeksi, se ei enää ole ongelma.

Suurempi ongelma on juuri se, että porukassa on usein sellaiista epätervettä egoilua ja "kyllä minä tiedän" meininkiä. Eritoten jos vetäjä on vieras. Kyseenalaistetaan kaikkea valmiiksi ja ollaan jo tuomittu etukäteen. Usein myös johtuu siitä kun monella on omasta mielestä se paras juttu/laji taustalla sekä "on nää mulla ennekin toimineet".
Sitten tulee "In OC/TKP we trust" porukka, joka on sitä mieltä että vk-välineillä ratkeaa kaikki ongelmat nakkiputkatappelusta aina kansainväliseen konfliktiin asti...."sviddu tässä mitään hanhenkauloja tai muita hojohojo-temppuja tarvita tai ole tarvittu tähänkään asti".

TIetysti unohtamatta sitä koulukuntaa jolle kaikki tilanteet ratkaistaan voimalla ja fyysisellä olemuksella. "ninja-temput mitään auta,voima se on mikä jyllää".

Seuraava ryhmä on ne, ketä kiinnostaa mutta kun siitä ei saa palkkaa ja jos siitä vielä joutuu jotain maksamaan niin ei käy.

Sitten on tietysti vielä niitäkin jotka ovat sitä mieltä että turva-ala on asiakaspalveluammatti eikä siihen kuulu asiakkaiden kanssa tappelu/vääntäminen-->poliisi hoitaa ja sillai.

Yksi erittän iso syy rehellisesti on kuitekin se, että moni ei halua tulla yhteistreeneihn/vast. koska pelkää että muut näkisivätkin ettei se hra x (harvoin rouva x) olekaan niin kova tekijä mitä on antanut ymmärtää tai hitto, eihän se osaakan oikeasti sitä tai tätä.

Jos hyvä säkä käy, em. ryhmistä on vain vähän väkeä ja treeniporukaksi saa mukavankokoisen sakin jonka kanssa on mukava treenata ja kehittää ammattitaitoa, vaikka sitten omalla ajalla (yleensä valitettavasti näin).

Huomatkaa, että tarkoituksenmukaisesti kärjistin ja yliammuin, mutta totuus on tuolla jossain (välissä)...;)
Itse käytin männä sunnuntaina pelkkää ja tyylipuhdasta hojohjoa (BJJ:tä) sellaisen ravintolan unelma-asiakkaan taltuttamiseen. Oli sellainen judo-pyyhkäisy, josta päädyttiin suoraan kimura-rannelukko-komboon, ristikuristuksen kautta mounttiin, josta haettiin ultimate-kontrolli, vaihdettiin s-mounttiin ja napattiin toiseen käteen rannelukko-juji-yhdistelmä yhdellä kädellä.

Siinä sitten moikkailtiin ohikulkijoita samalla kun arjen sankari pihisi läskin alla. Poliisitkin vähän katseli, että mikäs ihmissolmu meillä täällä onkaan.

Niin toimit kuin treenaat jne tms bmw hiv.