Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 10 tulosta

tmm
elo 28, 2018, 13.35
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Portsarit

Mjöllikselle: Vika on siis tamperelaisissa.
tmm
elo 28, 2018, 13.28
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Portsarit

En yleensä jaksa suhtautua turhan tärkeilijöihin juuri mitenkään. Niiden kanssa keskustelu kuluttaa hyvää happea. Nyökyttelen vaan. Joskus nuorena ja reippaana olisin varmaan laukonut jotain takaisin, muttei maksa vaivaa. Menee hyvää happea hukkaan.
tmm
elo 28, 2018, 11.02
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Portsarit

Itse sain kyllä paikkaan nähden kerättyä varsin mukavat tipit, joista kumminkin valtaosa ihan paperirahaa. Pelisilmää, pojat...pelisilmää ;)
tmm
elo 27, 2018, 14.56
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Portsarit

Itsekin kävin taas vaihteeksi heittämässä tuurausvuoron eräässä anniskeluravintolassa, jossa tehtäviini kuuluu järjestyksenvalvonta. Valtaosa asiakkaista tervehti tullessaan sisään ja lähtiessään kiittelivät sekä toivottelivat hyvää yötä/työyön jatkoa, näihin kuului myös eräs ravintolasta poistamani herrasmies. Osa kiitti tyylikkäästi paperisella kädenpuristuksella sekä sanallisesti hyvästä palvelusta.

Eräs nuori neitokainen kylläkin ilmoitti kovin närkästyneenä, että allekirjoittanut kaipaisi kovasti asiakaspalvelukoulutusta. Itse kyseenalaistin mielessäni neidin kyvyn ymmärtää varsin selkeästi puhuttua sekä kirjoitettua suomen kieltä. Koska olen asiakaspalveluammatissa vastasin neidille, että olen asiasta täysin samaa mieltä ja välitän hänen terveisensä edustamani yrityksen johtohenkilöille, jotta kyseinen epäkohta saadaan pikimmiten korjattua.

On ne vaan ihani nuo tuommoiset pikku herrantertut.
tmm
joulu 22, 2010, 09.30
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Portsarit

Kari Aittomäki kirjoitti: Äläpä unohda raakaa voimmailua...

Etsä tartte muutaku toimintamalleja. Meinaa taktiikkaa ja tilannetajua.
Ne tekniikat tilanteissa voi olla hyvinkin yksinkertaisia.
Pelottava Taidonnäyte taitaa olla mennyttä maailmaa.
Vaan ehkä tää tissiposkeilu tästä vielä tokenee, aaltoliikettähän ilmiöt on.
Aikoinaan jo pärjäson ihan ok, vaikka olinkin narukäsi ja kuikelo, tai ainakin paljon heikompi kuin nykyään. Etuna oli tietenkin pienenpieni ilkeys ja välttävät kädentaidot hommaan. Mutta voima kyllä helpottaa tekemistä.

Noista tekniikoista... Ei siellä baarin vessassa kääliötä alistaessa tarvitse varsinaisia tyylipisteitä kerätä. Pääasia, että juippi on hallinnassa ja pysyy. Tähän riittää monasti Karin mainostama Pelottava Taidonnäyte tai pikainen alistus, joka kertoo, "notta tämä onnistuu multa helposti. Jos nyt käyttäydyt, niin pääset vähällä."

Kesällä roikuttelin sanaakaan sanomatta erästä wanna-be-eminemiä niska-pers-otteella terassin aidan ylitte, kun ei sanoma asiallisesti mennyt perille.

Mutta lajeista... Ihan sama, kunha oppii reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti. Alakynnestä on aina pikkaisen pafka ruveta nousemaan. Tässäkin sitten auttaa kokemus, ennakointi, yilannetaju ja taktiikka, mikä tulee sitten noiden muiden myötä ja jota oppii soveltamaan tapauskohtaisesti.

Näin tällä kertaa unisilla aivoilla.
tmm
syys 13, 2010, 14.58
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Portsarit

Joskus aikanaan on pantu kaveri rautoihin, jotta se räpiköijä oli turvallisempi roudata ylös kaikenmaailman kierreportaita sun muita pitkin. Pihalla sitten sanottiin, "notta kun nyt lähäret juippi meneen, niin ei tarvihe uurestaan alistaa."

Lähti se. Nenästä vääntäminen rauhoittaa.
tmm
elo 23, 2010, 09.48
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Portsarit

Sai vähintään sen mitä ansaitsi. Mitäs lähti kiipeilemään. Tuskin edes fyysistä kipua aiheutin. Taisi kipu nimittäin olla luokkaa henkinen, joka tunnetusti sattuu monasti huomattavasti kovempaa. Sellainen pieni nöyryytys ja fyysinen peloite mallia" hei, hyypiö! Mä käsittelen ja pyörittelen sua kuin pikkulasta, joten mietippäs miten lujaa sattuu, jos haluaisin satuttaa..."

Ensimmäinen käännytys oli kohtelias, toisella kerralla tein pelisäännöt selviksi suutaan soittavalle tollolle ja kolmannella kerralla tein sen mitä lupasinkin. Jos olisin vielä yrittänyt puhua tuommoiselle, niin sehän olisi roikkunut siinä aidalla koko illan. Plus vielä muutkin kiipelijät, jotka huomaa jotta poke ei uskalla oikeesti tehdä mitään. Fyysistä de-eskalointia.

Tinke: saa ja pitääkin kysellä, jos ei ymmärrä.
tmm
elo 20, 2010, 11.36
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Portsarit

Vaihtorahat tuopin viereen ja vaikkapa kuselle. Kyseinen tapa toimii ainakin Ranskassa. Ihan yleinen käytäntö.

Pakko varmaan jakaa omaa mieltäni piristänyt tapaus tämän vuoden Jyväskylän MM-ralleista, joiden aikaan eksyin pitkästä aikaa erään nuorisoravintelin terassin ovelle seisoskelemaan, kun paikan pääpokena toimiva kaveri pyyteli.

Sisään yritti n.190cm pitkä parikymppinen jannu, pukeutuneena armottoman tyylikkäästi kokovalkoisiin. Ei papereita, en siis ottanut sisällekkään. Aikansa länkytti, kunnes tajusi poistua takavasemmalle.

Vajaan parin tunnin kuluttua yritti uudestaan lippis silmillä erään neitokaisen vanavedessä sissän. eikä olleet paperit vieläkään mukana. Yritti kamalan epätoivoisesti jopa kettuilla allekirjoittaneelle. Totesin, jotta lomps lopms kun vielä omin jaloin kykenee. Laahustipa se siitä sitten.

Jonkin aikaa meni niin sisällä/ terassilla kierrellessäni huomasin kun kyseinen olmi luimisteli terassin nurkalla (pimeässä kulmassa ovelta katsottuna), jonne sisällä oleva kaverilauma oli asettunut.

Jäin vähän väijylle, enkä mennyt heti siihen sekaan. Hetken pälyilyn jälkeen olmi sitten alkoi kammenta itseään terassin aidan yli. Jipii!

Otin Teh sotanaamion päälle tallustelin kaverin eteen, latasin takakäden taakse, kun kuului ulvahdus:
- Älä lyö! ja samalla olmi kääsi selkänsä.

Nappasin niskasta kiinni ja painoin veikkosen kaksinkerroin aidan päälle, jotta pää oli polvissa, mutta aita siinä välissä. Nappasin sitten toisella kädellä lahkeista kiinni ja nostin sankarin ylösalaisin aidanulkopuolelle. Kehotin kohteliaasti ottamaan käsillä vastaan, jonka jälkeen mukkelismakkelis, sinne meni.

Ei muuten kauheesti ollut kiipeilijöitä sen jälkeen...
tmm
maalis 20, 2010, 10.24
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Portsarit

Setä kirjoitti: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010031 ... 0_uu.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Mielipiteitä?
-------------


Syyte: Portsari kuristi, asiakkaan sydän pysähtyi
Torstai 18.3.2010 klo 21.24
Seinäjokelaisessa ravintolassa sattunut välikohtaus oli päättyä kohtalokkaasti, kertoo Ilkka.

Vuoden 2008 joulun alla sattunutta tapausta käsitellään nyt käräjäoikeudessa.

Kaksi miestä ajautui käsirysyyn kaupungin keskustassa sijaitsevassa ravintolassa, ja järjestyksenvalvojat saapuivat rauhoittamaan tilannetta.

Toinen miehistä saatiin ravintolasta ulos, mutta toisen kanssa vartijat joutuivat käyttämään kovempia otteita, Ilkka kertoo.

Lehden mukaan järjestyksenvalvoja piti vastaan rajusti kamppailevaa 34-vuotiasta miestä allaan tiukassa puristusotteessa muutamia minuutteja. Syytteen mukaan järjestyksenvalvoja puristi miestä kaulan päävaltimon kohdalta ja tämän takia mies meni tajuttomaksi ja hänen sydämensä pysähtyi.

Ilkan mukaan elottomaksi menneen miehen elvytys onnistui ravintolassa sattumalta asiakkaana olleen hoitajan ansiosta. Mies palasi tajuihinsa vasta seuraavana päivänä.

Järjestyksenvalvoja kiistää liian kovat otteet, Ilkka kertoo. Järjestyksenvalvojaa syytetään törkeästä pahoinpitelystä.

IL
Olin itse ennen töissä kyseisellä ovella ja kaveri on vieläkin. Kertoikin tästä tapauksesta pari viikkoa tapahtuman jälkeen. Kyseessä oli ollut täyteen pumpattu testohirmu, jolla oli kuuri päällä. Ikävä kyllä sellaisen kaverin taltuttamiseen ei välttämättä hanhenkaula ihan riitä. Kuristamisesta ei ainakaan minulle maininnut, mutta kuulemma oli ihan kunnolla saanut puristaa, että oli saatu testosika pysymään tontissa. En muista varmaksi sanoa, oliko kaveri ollut itse tuona iltana töissä.
tmm
joulu 8, 2008, 23.28
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 235737

Re: Portsarit

Mulle on annettu paperirahatippiä, kun ei oo kuulemma ollu koskaan niin hauska jonottaa baariin.

Voimankäytön suhteen oonkin käyttäny kevyttä pre-emptiveä. Enpä oo tainnu montaa kertaa odottaa niin kauaa, että pälli olis koittanu lyödä ensin. Tulen yleensä siihen puoliväliin vastaan ;)

Olen muuten baarin omistajan/ osakkaankin pistänyt pihalle. Tollo kun tuli kännissä opettamaan mitä pitäis muka tehdä...

Homma menee hyvin, jos asiakkaat suuntaa narikasta/ ovelta tiskille hyvällä tuulella, saat tyhmäilijät uskomaan puhetta ja kunnon apinat ovat nipussa ennen kuin ovat saaneet vahinkoa aikaiseksi.