Haku löysi 3 tulosta

Presenter
maalis 16, 2015, 20.07
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo Green
Vastaukset: 77
Luettu: 21388

Defendo Green

Olin myös mukana ja pidin kurssista kovasti. Omia mietteitä kurssista ranskalaisin viivoin:

- Opetetut asiat olivat riittävän yksinkertaisia ja sisältö eteni loogisesti.

- Harjoitteet ja aikataulut olivat hyvin suunniteltuja - asiaa oli sopivasti, toistoja ehti yleensä tehdä ihan mukavan määrän ja turhaa seisoskelua ei tullut yhtään. Osassa harjoitteita käytettiin pleksikypäriä, jotka mahdollistivat vähän reippaamman kontaktin. Silti harjoittelu pysyi läpi kurssin turvallisena eikä isompia haavereita sattunut.

- Kouluttajat olivat huippuluokkaa. Kokemus ja osaaminen näkyi ja tuntui läpi kurssin. Henkistä puolta tuotiin hyvin mukaan fyysisten harjoitteiden lomassa.

- Intensiteetti oli omaan makuun sopivalla tasolla - kurssi oli melko raskas (varsinkin lauantain 13 tunnin treenipäivä), mutta kuormitus tuli nimenomaan itse asian harjoittelusta, ei jumppaamisesta. Näin sen mielestäni tällaisella kurssilla pitää ollakin - keskitytään asiaan ja käytetään ne tehot kamppailuharjoitteluun.

- Yhtä poikkeusta lukuunottamatta koko porukka treenasi ja seurasi opetusta hyvällä asenteella. Tunnelma oli rento, mutta harjoitteluun suhtauduttiin kuitenkin sen vaatimalla vakavuudella.

- Skenaarioharjoitukset olivat hyviä. Myös ammunnassa sovellettu harjoitus oli hauska.

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kurssi ja mukava viikonloppu. Oikeastaan ainoat miinukset tulevat ruokahuollosta (ja siitä, ettei sitä saunaa ollutkaan lämmitetty): lauantain keittopäivällinen sekä sämpylästä ja banaanista koostunut iltapala eivät oikein naurattaneet raskaan treenipäivän päälle. Näille tosin kouluttajat tuskin ovat voineet mitään ja varmasti palaute on välitetty oikeaan osoitteeseen. Onneksi olin varannut muutaman protskupatukan mukaan, niin niistä sai vähän lisäenergiaa. Ensi kerralla otan jotain retkimuonia mukaan muutaman pussillisen.

Jos suoraviivaisen sotilaslähitaistelun harjoittelu kiinnostaa, niin suosittelen ehdottomasti tämän kurssin käymistä. Ilmeisesti syksyllä on tulossa sama kurssi toiseen kertaan tälle vuodelle.
Presenter
maalis 13, 2015, 09.31
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo Green
Vastaukset: 77
Luettu: 21388

Defendo Green

Rojola kirjoitti: Toimii mulle - mites @Presenter? Onko muita maisemissa tuolloin?
Joo, ehdottomasti. Sovitaan detailit vaikka naamakirjan puolella.
Presenter
helmi 17, 2015, 21.00
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo Green
Vastaukset: 77
Luettu: 21388

Defendo Green

Onko tuonne MPK:n kurssille tulossa muita Potkulaisia? Kun ei tuota autoa ole, niin olisin vailla autokyytiä Tampere -> Satakunnan Lennosto perjantaina ja päinvastoin sunnuntaina.