Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jussi Häkkinen
huhti 19, 2007, 22.56
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Arvostelu- safkat - Potku
Vastaukset: 25
Luettu: 9731

Kari Aittomäki kirjoitti: Itte en ole kulinaristi suunnilleen lainkaan mutta tokihan se italianmässy nyt on aivan eri kertoimilla ku joku porkkanalaatikko.
No ei. Ovat ihan samoilla kertoimilla mutta omissa sarjoissaan. Italiassa tehdään niistä raaka-aineista, täällä meidän raaka-aineistamme - ja makumaailmat ovat erilaiset.

Suomalaisen ruoan arvostusongelma johtuu siitäkin, että harva saa sitä hyvin laitettuna. Kotona tehdään miten tehdään ja sitten verrataan ravintolakamaan - eroa tulee, ihme kyllä. Tässä taannoin kyllä puputin erään huippuravintolan näkemystä suomalaisista eväistä, enkä voi todeta, että tarvitsisi yhtään nolostella yhtään minkään maan keittiön edessä. Taidolla saa hyvää.

Pidän kyllä ulkomaidenkin ruoista. Harvemmin näen järkeväksi ehdoin tahdoin rajoittaa kokemuskenttää, etenkin jos on mahdollisuus hyviin kokemuksiin. :)

perinneruuiksi on nostettu sellaset köyhyyden ylistykset joihin on ajauduttu siellä kevät talvella kun varastot on ollu jo apeat ja ruokia on pitäny jatkaa.
...kuten usein siellä autuailla ulkomaillakin.