Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

joksanen
huhti 8, 2008, 21.19
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Biljardithreadi
Vastaukset: 17
Luettu: 2366

ttiusanen kirjoitti: 10-ball on ihan kuin ysiä
Kuulostaa hyvältä. Ysipallosta tuleekin vähän tylsää kun siinä vaan räiskäisee pienintä palloa Täysillä keskelle nenää ja odottaa että jokin menee vallin kautta pussiin.
kasipalloon on vain yhdet ja ainoat oikeat säännöt, mutta se tietääkö ihmiset niitä on ihan toinen juttu
Niin, tätä jälkimmäistähän mä tarkoitinkin. Pököintä on ne "kaikkientietämät" viritelmät, jossa itse pelissä ei tarvitse osata (maalata) mitään, mutta kasipalloa varten on joku kvanttiviritys. Pelin painopiste muuttuu seitsemästä väripallosta kymmenkertaisesti sen kahdeksannen kanssa tuhrailemiseen.

Toki kolikkopöydät muuttaa kuviota jonkin verran, kun väärin pussitettuja palloja ei saa enää spotattua ylös.
Se streitti on hyvä treenimuoto, mutta kaverin kanssa se on vähän turhan hidastempoinen peli, jossa toinen joutuu istumaan pitkiä aikoja penkillä
Streitti on sama kuin 14-1? Mun kaverit ei ole koskaan istuttaneet mua kovin pitkään, niin en ole havainnut moista ongelmaa. Mua on myös miellyttänyt se lievä ahtaus mikä toisessa päässä on kun pakkaa ei hajoteta ympäri pöytää.

Pitää joskus kokeilla noita muita pelejä.
joksanen
huhti 8, 2008, 20.37
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Biljardithreadi
Vastaukset: 17
Luettu: 2366

Miten sitä kymppipalloa pelataan?

Ja miksi ihmeessä kasipallon kasipallolle on olemassa niin monta erilaista sääntöä eri paikkakunnilla? Toiset ruiskii, toiset maalaa kerran, jotkut koko ajan, toiset pistää samaan kuin edellinen väripallo ja kai jotkut antavat ratkaisun vastustajallekin.

Pienen lämmittelyn jälkeen tykkään itse pelata eniten 14-1stä. Peli on kasipalloa pidempi ja siinä on häivähdys snookerinomaista pallonkäsittelyä ja taktikointia olematta kuitenkaan liian vaikea.