Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

joksanen
joulu 22, 2012, 07.09
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Venäläinen HIP show, eli 2 vs. 2 MMA
Vastaukset: 21
Luettu: 5337

Venäläinen HIP show, eli 2 vs. 2 MMA

HopLop-viidakon huono puoli on myös se, että katsoja oikeasti näkee vain murto-osan pelikentästä.

Mietin taktiikkaa. Toinen vastustajista pitäisi saada ensin jotenkin pois kuviosta, edes hetkeksi. Ja sitten molemmat jäljelle jääneen kimppuun. Ja RNC takaa kun toinen lyö edestä ei ehkä oo ihan paras vaihtoehto. Pää on kivasti kuristavien käsien tukemana ja kypärä suojaa lisää. Ellei se kuristus sitten onnistu, mihin siihenkin menee useita sekunteja, eikä se toinen kaveri ole vielä kaukana.

Ehkä toinen voisi karhunhalauksella sitoa kädet alas, jolloin pää pääsisi heilumaan eestaas, ja tyrmäys olisi vähän lähempänä. Alkaa nuo perinteisemmät treenikuviotkin maistumaan realistisemmilta.

Se, että molemmat parit tasapuolisesti shoottaa kaverinsa mattoon ja slämmää guardilaista on jotenkin surrealistisen pölöä moniottelua. Mutta tietysti kun ottelijat on todennäköisesti otettu mukaan jostain MMA-seurasta, niin se varmaan on luonnollinen tulema. Ihmiset toimii skeemojensa mukaan.
joksanen
joulu 21, 2012, 20.52
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Venäläinen HIP show, eli 2 vs. 2 MMA
Vastaukset: 21
Luettu: 5337

Venäläinen HIP show, eli 2 vs. 2 MMA

Vähän liikaa noita eri korokkeita 1-vs-2 kuvioiden osalta. Kun sen yhden pitäis pystyä liikkumaan vapaasti ja lyömään lennosta. Ja pudotukset ja slammit on tietty pahoja. Ootan myös taktiikan kehittymistä. Milloin tulee se dynamiittiduo joka selät vastakkain heittelee herjaa kehällä kiertäville pahiksille?