Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 4 tulosta

luupää
joulu 16, 2019, 13.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 646
Luettu: 36989

Puhelimista

Ei ole kokemusta ei. Naisolio on vastannut noista omenaperheessämme. Tai siis vastasi. Nykyään ei enää pahemmin rajoiteta käyttöä. Turvaudumme enemmän perinteiseen uhkailuun, vähättelyyn ja henkiseen väkivaltaan.

Tämän strategian punainen lanka on se että pienet sosiopaatit tiedostavat notta iso hurtta on ehdoton alfa ja portinvartija mitä tulee nettiin, ios svägilyyn ja pleikkaan. Kaikki kolme, kuten myös harrastukset ja sosiaalinen elämä, ovat ehdollisia etuoikeuksia jotka lunastetaan hoitamalla koulu- ja muut asiat annetun viitekehyksen puitteessa. Muuten joutuu tyytymään kaapissa odottavaan doro mummopuhelimeen ja kaikki kiva muuttuu analogiseksi läksyjen lukemiseksi. Antikristuksella ja perkeleellä ei ole mitään jakoa päästä samalle peloitetasolle.

Tämä kaikki on johtanut, ikä huomioiden, kohtuulliseen itsesäätelymekanismin syntymiseen. Ovat toki kokeilleet rajoja ja todenneet etteivät iso hurtta ja häntä stalkkaava irrationaalinen naisolio bluffanneet. Noissa ehdottomissa ruutuajoissa tm. on IMO on kasvatuksellisesti parikin huonoa juttua. Ensimmäinen on se, että uskon liiallisen valvonnan olevan itseluottamuksen ja omatoimisuuden kehittymisen sekä luottamuksen rakentamisen kannalta vähemmän toimivaa. Ne pienet paskiaiset ymmärtävät kyllä ihan puhettakin

Toinen on se että pienille paskiaisille on annettava edes jonkinlainen mahdollisuus uhmata vanhempiaan ja tehdä asioita salassa. Säädelty ruutuaika estäisi kieron ja epärehellisen mielen kehittymistä....

:)


Edit: Jos kokee tarpeelliseksi käyttää noita appeja tms., niin en dumaa. Meillä homma vaan hoituu edellämainitulla tavalla.
luupää
elo 4, 2017, 21.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 646
Luettu: 36989

Puhelimista

Jos on hiljainen hetki duunissa ja olet sörkän rantatien suunnalla, niin käy piruttain marineassa hypistelemässä. Siellä oli ainakin jossain vaiheessa vähän parempia kuoria kännyille ja padeille. Saa nittä toki netistäkin.

Itsellä on molemmissa ns. heavy duty suojakuoret ja olen ollut ihan tyytyväinen mutta makuasia tämäkin...
luupää
elo 3, 2017, 13.17
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 646
Luettu: 36989

Puhelimista

Mikset YTJ osta normi taviskännyä ja hanki siihen vesi- ja iskutiiviin kotelon?

Muksuilla on xcover3...ilmeisistä syistä...mutta itse petyin siihen mm. liian pienen muistin ja vähemmän hyvän kameran takia. Pikku sosiopaatit taas eivät tarvitse paljoa muisti koska lataavat niihin liikaa pelejä ym. turhaa sälää. Pädin ja pleikan käyttöä on helpompi rajoittaa...

:smt003
luupää
huhti 2, 2016, 10.04
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Puhelimista
Vastaukset: 646
Luettu: 36989

Puhelimista

YJT kirjoitti:
Njor kirjoitti: Mulla on ollut kaksi älypuhelinta ja molemmat luokkaa "iskun- ja vedenkestävä" hintaluokasta 200-250€. En voi enää oikein edes harkita muita, ovat oikeasti yllättävän sitkeitä laitteita.
Mulla on vähän sama juttu; kaksi viimeistä näppäinpuhelinta olivat Nokian "sporttipuhelimia", jotka kestivät normaalia enemmän kolhuja ja kosteutta, ja kaikki kolme älypuhelintani ovat olleet samaa kategoriaa. Vaikka Catepillar taitaa olla ainoa oikeasti kolkuja kestävä älypuhelin, niin jo pelkkä kosteuden kestäminen on todella arvokas ominaisuus. Itselläni on tapana putsata luurin näyttö juoksevan vesihanan alla.
Itsekin tykkäsin niistä nokian kestävemmistä näppispuhelimista. Toisin kuin älypuhelimilla niin perinteisillä näppispuhelimilla pystyi kirjoittamaan tekstareita katsomatta. Keskivahvasta iuskosta huolimatta kokeilin androidia uusimman xcoverin muodossa ja petyin siihen joka tasolla vaikka käskytän appseja etupäässä pädin kautta.

Seuraava känny tulee taas olemaan iphone yhdistettynä semisti suojaavaan kuoreen.

ibelieve

:D