Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 5 tulosta

luupää
tammi 11, 2019, 11.20
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jim Shortt vastaa
Vastaukset: 179
Luettu: 39786

Jim Shortt vastaa

Ei ole kyse pelkästä puhtoisuus vs rankka sisältö tyylisestä asetelmasta. Ensinnäkin hyvää settiä ja laadukasta opetusta on saatavilla myös ilman valehtelua tai onnenkeksisettiä. Ja vaikka shortti voi olla poikkeus niin käytännössä kaikki itsestään jatkuvasti heroottisia sankarisatuja kertovat münschhausenit ovat kykenemättömiä vastaamaan omaan huutoonsa.

Kamppailumaailmassa ja turva-alalla näitä harhaisella minäkuvalla varustettuja lieroja riittää. Monasti vielä sen verran röyhkeitä pökäleitä että sovittelevat pokkan harteilleen jonkinlaista vanhemman mentorin/mestarin viittaa ja yrittävät sitä kautta välttää mitatuksi ja punnituksi tulemista.

Näitä välttämällä saa todennäköisemmin sitä mitä hakee.
luupää
tammi 3, 2019, 17.40
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jim Shortt vastaa
Vastaukset: 179
Luettu: 39786

Jim Shortt vastaa

MikaM kirjoitti:
tammi 3, 2019, 10.59
Mulla oli yks ö enemmän. En tiedä, mitä kirjassa lukee, mutta tuossa viestissä puhutaan talibaneista, ei liikkeen jäsenistä. Tuo on lainaus, joten oletan sen olevan kirjassa sama.
Voin toki olla väärässä....mutta olen ollut vilpittömästi siinä käsityksessä...notta puhuttaessa talibaneista monikossa muulla kuin paštun kielellä, viitataan nimenomaan taliban liikkeen jäseniin eikä pataaniheimon koraanikoululaisiin...

Siksi tulkitsin Suurmufti teh Aven tosiasiallisesti tarkoittaneen mujahidinejä joita aikoinaan SOFssakin kovasti ylistettiin...kuten myös rambo 2...

:)

Se että Aven kaltainen yleisesti arvostettu henkilö sanoo jonkun olevan bad mutha painaa toki paljonkin. Mitä taas ketjun päähenkilöön tulee, niin kyllähän tuollainen arsekohu syö uskottavuutta sinä määrin, että on vaikea suhtautua vakavasti enää mihinkään herraan liittyvään ellei sitä voida erikseen vahvistaa. Luottamus, uskottavuus tms. ovat niitä asioita jotka menetetään vaan kerran ja sen jälkeen voi vaan istua harmistuneena itse kaivamassa kuopassa.

Todennetavissa oleva CV, rehellisyys, vertaisarvionti ja uskottavat suosittelijat pelittävät pentelen paljon paremmin kuin valehtelu ja sankarirunot. Nyt sillä pätevyydellä on vähemmän merkitystä koska google...
luupää
tammi 3, 2019, 09.47
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jim Shortt vastaa
Vastaukset: 179
Luettu: 39786

Jim Shortt vastaa

Ööö ja samasta wikistä selviää myös että Neuvostoliitto lakkasi olemasta 1991 ja että miehitysjoukot vetäytyivät 1989. Ne ovat molemmat niiq ennen 1994 ja sillain. Vähän niiq dinosaurukset ja ihmiset.

En missään vaiheessa väittänyt etteivät talibanin jäsenet olleet tehneet mitään ennen liikkeen perustamista...

:)
luupää
tammi 3, 2019, 09.02
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jim Shortt vastaa
Vastaukset: 179
Luettu: 39786

Jim Shortt vastaa

Aven rehellisyyttä kyseenalaista...mutta afganistanin miehitys ja neuvostoliitto olivat jo menneen talven lumia siinä vaiheessa kun taliban perustettiin. Se syntyi miehityksen jälkeisen sisällissodan/sekasorron seurauksena.

Mujahidin puolestaan tarkoittaa uskonsoturia ja se termi piti sisällään kaikki Afganistanin sodassa neuvostomiehitystä vastaan taistelleet muslimit.

:)
luupää
joulu 27, 2018, 09.30
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jim Shortt vastaa
Vastaukset: 179
Luettu: 39786

Ampuma-asetta vastaan - miten toimia?

Kyynikko kirjoitti:
joulu 26, 2018, 21.57
...markkinointi on kovaa peliä.


Marketing made me do it!!

Miten olisi yksinkertaisin ja todennäköisin syy: valehtelemalla pystyy huijaamaan ihmisiltä enemmän rahaa. Niin ja sankarirunoilla ja münchhausen setillä
saa samalta kohderyhmältä ihailua sekä hyvän mielen.

Potku ja budoexpress on BTW mainittu arrsepediassa.