Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 4 tulosta

Kyynikko
joulu 3, 2006, 23.37
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 42061

bodyguard kirjoitti:
Kyynikko kirjoitti: No, aika pitkälle kyllä :badgrin: Vartijan hommiin on tietojeni mukaan kuulunut eri kohteissa mm. edustussaunan lämmittäminen, siivoaminen, korjaustyöt, hyllyjen täyttö, lumityöt, lääkkeiden jako hoitokodissa (vartija-hoitajille) jne.
Tuo ei ole mitään vielä :shock:
Niin no, itse olen joutunut asentamaan loistelamppuja ym ja korjaamaan kaikenlaista, täyttämään hyllyjä ja lisäksi pullo-kärryrengiksi sekä siivoamaan lattioita Ruokamyrkytyksessä vartijana ollessani. MINULLE se riitti täysin koska olin vartija enkä huoltomies , mutta kuulen mielelläni mitä muuta on keksitty laittaa tekemään. LVI-huollot ovat arkipäivää ja kiva lisä opiskelijapojalle jolla on peukalo keskellä kämmentä (esim. minä ;) ) onneksi en siis ajanut piiriä...niin ja nykyäänhän ISS hakee siivooja/turvatarkastajia lentokentälle... :badgrin:
Kyynikko
joulu 3, 2006, 22.04
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 42061

KukiHilli kirjoitti: Voin sanoa kaikille nyt ihan hyvällä omallatunnolla, älkää menkö vartijaksi. Ihan mitä muuta tahansa.

"Ura" alkaa todennäköisesti jossain pikkukaupassa, siellä ei aika kulu millään ja ihmiset kettuilee.
Sillon harvoin kun joutuu vääntämään, niin ohikulkevat ihmiset soittaa suutaan että:"älä satuta sitä ressua".
Tuntuu että yleinen asenne on vartijaa vastaan.
Nämä "pahoinpidellyksi" tulleet ihmiset nostaa syytteen ja oikeudessa saa juosta ihan ihme asioista.
Palkka on aivan surkea, palkkakuittia kutsuttiin "surunauhaksi".

Aivot surkastuu, koska vaativin tehtävä vartijalle on se, että mihin järjestykseen laittaisi nämä ostoskärryt.
Työhön kuuluu usein myöskin kuittien kerääminen lattialta, tuhkakuppien tyhjentäminen jne.
Työ on usein myös vuorotyötä, menee yöunet sekaisin, ei ole viikonloppuvapaita ja joutuu valvomaan usein pitkiä settejä.

Työpariksi saat todennäkösesti juuri 18v täyttäneen epäsosiaalisen kontulan ninjan, joka vapaa-aikana heittelee heittotähtiä ja lukee mustaa raamattua.
Tosipaikan tullen ninja katoaa savupommin avustamana ja oletkin yksin tilanteessa. Tai paskoo housuunsa.

Esimiehet/omistajat ovat yleensä v.45 syntyneitä kaikenkokeneita entisiä vartijoita, jotka eivät ymmärrä maailmanmenosta yhtään mitään enää tässä vaiheessa.
2000-luku on tullut, mutta nämä elää vielä sitä hullua -70 lukua.
Voimankäyttö ei ole sallittua ja jos vähänkään kovemmin otat jotain piripäätä, niin saat kirjallisen varoituksen ja todennäköisesti kenkää.
"koska ennenvanhaan pystyi kaikki hoitamaan puhumalla"
Menisivät itse kokeilemaan kenttähommia, koita puhua jollekin nistille järkeä.

Palkoissa vedättävät minkä kerkeää, kannattaa aina laskea tarkkaan mitä on tienannut.

Joten, keksi joku muut työpaikka.
No, aika pitkälle kyllä :badgrin: Vartijan hommiin on tietojeni mukaan kuulunut eri kohteissa mm. edustussaunan lämmittäminen, siivoaminen, korjaustyöt, hyllyjen täyttö, lumityöt, lääkkeiden jako hoitokodissa (vartija-hoitajille) jne. Varsinkin securitas hu-raa vartijansa säälittä kaikkialle ja kaikin tavoin. Ja pa--ahousut jotka selittävät aina "välttäneensä provosointia" katsoessaan vierestä kännisten riehuntaa ja henkilökunnan uhkailua, voivat hyvinkin saada ylennyksen jos jaksavat pyöriä toimistolla tarpeeksi, ja ilmoittautua vapaaehtoiseksi kaikkeen mahdolliseen.Kuulostaa potkut saaneen katkeroituneen ex-vartijan tilitykseltä, mutta on surullinen totuus. Lähdin itse ja suosittelen kaikille :lol: ;)
Kyynikko
joulu 3, 2006, 16.59
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 42061

K.Maga kirjoitti: Kyynikko,totta kai missä vaan voi käydä mitä vaan.Mutta on kuitenkin lähtökohtaisesti rauhallisempia ovia ja sitten ei.
Toki aina pitää olla varautunut "pahimpaan".
Juu, sitä vaan että jos ei ole alalle sopiva kaveri, tai on muuten vielä epävarma itsestään niin on ihan turha mennä sinne rauhallisellekkaan ovelle. Kyllä sielläkin voi mokata. Sitä vai tarkoitin, nähty on ja useamman kerran.. :badgrin:

Kannattaa aloittaa vaikka jostain urheilutapahtumista yms. missä on vielä kavereita mukana. Ja tosiaan tutustua omaan toimintaansa OIKEAN paineen alaisena.
Kyynikko
joulu 3, 2006, 04.21
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Järjestysmies- ja vartijakoulutus?
Vastaukset: 189
Luettu: 42061

K.Maga kirjoitti: Raflojen ovelle ei yleensä helposti newbiet pääse,ainakaan minnekään kunnon ovelle.Eikä välttämättä kannatakkaan mennä,ovat kuitenkin monessa mielessä vaativimpia jv-hommia.Toki riippuu tehtävästä.
On mielestäni parempi ensin hankkia kokemusta,itsevarmuutta ja ammattitaitoa muista jv-keikoista.
Toki jos ovipaikka on rauhallinen ja/tai ei tarvitse olla yksin,silloin voi siitäkin aloittaa suoraan.
Nämä omia mielipiteitä toki.
No joo, yksin lähiökapakan ovelle ei kannata mennä ihan aluksi. ...Ainakaan vartijan univormu päällä ilman jv-korttia. Ja kaikista kapakoista vielä kaupungin yksiselitteisesti pahimpaan :badgrin:

Näin alkoi meikäläisen pokeura. Kannattaa miettiä mihin menee, kyllähän se alkoi vähän ajan päästä riittää, hivi-testien ja muiden jälkeen....Jos ympärillä roiskuu hiv-infektoitunutta verta kannattaa pitää suu kiinni, by the way....Ja pitää kotona varaunivormua ettei tarvitse seuraavana päivänä seistä veren peittämässä vormussa kaupassa siihen asti että esimies tuo vaihtovaatteet. Myynti laskee..

Ja tuosta "rauhallisesta ovesta"...olen itse ollut nyt useamman vuoden "rauhallisella ovella". Vajaa vuosi sitten murtui pari sormea kun väänsin parin lähiöjuntin kanssa tällä "rauhallisella" ovella. He käyttivät myös kättäpidempää...ihan missä tahansa voi tapahtua mitä tahansa.

Suosittelen myös useimmille ihmisille kovaa kontaktisparria kaikilla etäisyyksillä ennen hommien aloittamista. ...Jos ovella tulee todellinen ongelma, se vaatii ominaisuuksia joita ei tehtäväsparrissa tai katassa testata. Väsyneen juopon saa raahattua ulos käyttämällä vaikka millaista kuljetusotetta kauniin teknisesti, tositappelut hoidetaan kovuudella, rohkeudella ja kivunsietokyvyllä sekä aggressiivisuudella.

Asiakkailla näitä ominaisuuksia saattaa olla, poken hommaa harkitsevallakin jo tietenkin keskiverto kapakkatappelijaa enemmän..???
;) :idea: :?: