Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 1 tuloksen

Kyynikko
tammi 27, 2012, 10.14
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ruokavaliokatsaus
Vastaukset: 154
Luettu: 76544

Ruokavaliokatsaus

bodyguard kirjoitti: Noi on tietysti totta mutta kyllähän ylipaino on aika iso ongelma nykyään ja ei se pelkällä liikunnalla katoa. Jos ihminen syö jotain pikaruokaa lähes päivittäin ja sitte vähä pullaa kahvin kanssa ja sitten vielä muut ruokailut siihen päälle niin saa jo liikkua aika helvatisti että pysyisi energiantarpeessa siinä +/- 0 paikkeilla. Sitten kun sitä ylipainoa alkaa kertymään liikaa niin alkaa liikkuminenkin olemaan vaivalloisempaa ja yksipuolisempaa. Itse näkisin että normitilanteessa sekä ravinto että liikunta olisivat tasapainossa.

Tuosta flammeen viestistä senverran että tuollainen "mä oon välillä ollut syömättä kasviksia ja ollu ihan terveenä"- argumentointi on ihan yhtä tyhjän kanssa. Isoisäni polttaa askin tupakkaa päivässä, on 92- vuotias ja ihan täysin terve (tai, no, siinämäärin kun tuonikäinen voi olla). Voiko tätä käyttää nyt argumenttina kun aletaan miettimään että onko se tupakka nyt sitten oikeasti kovin vaarallista?
Sitäpaitsi on yleisesti tunnettu fakta (esim. Gossop..ja en muista vuotta :D ) että Vietnamissa heroiinia käyttäneistä jenkkisotilaista suurin osa jatkoi normaalia elämää kotimaassa ilman retkahduksia tai kunnollista vieroitusohjelmaa.

Että onko se heroiini nyt niin saatanan vaarallista sitten, en kans tiedä. :smt003 ;)