Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Kyynikko
heinä 8, 2019, 09.57
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitä seuraavaksi?
Vastaukset: 107
Luettu: 14765

Mitä seuraavaksi?

JanneM kirjoitti:
heinä 7, 2019, 12.03

Uusia sääntövariantteja saattaa tulla. Jiujitsua pelkät housut jalassa ja muuten öljyttynä, vapaaottelua silmät sidottuna ja pieni keppi kädessä, potkunyrkkeilyä korkkarit jalassa jne...
Voi Janne... :pusu: Turussa on vedetty iät ajat öljyttynä vaparia keppi kädessä ja korkkarit jalassa. Niva-jutsuksi me sitä kutsuttiin. Kyllä nauratti kun oltiin kaikki ostettu jotain ruokaöljyä ekoihin reeneihin ja Harri selitti että tietty sen pitää olla Johnson baby oilia. :ihq:

(Ja se keppi ei kyllä ollut mikään pieni. Viis senttiä tuli kaikilla lisää heti kun sai seuran hupparin ostettua.)

Mitä uuteen muotilajiin tulee, niin vaikea tosiaan uskoa että ihan uusi laji tulisi mistään.

Buhurt voi saada lisää harrastajia. On silti niin erikoinen räpellys ja vaatii niin paljon varusteita, ja toisenlaista mindsettiä kamppailuun vrs thai-nyrkkeily tai paini, ettei siitä suursuosikkia tule millään.

Olisi mahtavaa jos Dog Brothers tyyppinen matsaaminen nousisi suurempaan suosioon, mutta en usko siihenkään. Liian erikoista ja rajun oloista. Kun sillä kättäpidemmällä huidotaan eikä ole sitä panssaria päällä. Hyi hyi.

Ehkä vaparista tulisi old-school-versio minkä puolesta voisin vaikka rukoilla joka ilta jos uskoisin sen auttavan. Hedarit takaisin ja soccer kickit. Niillä jo muuttuisivat matsit jonkun verran. Ja hanskat pois. Hankala olis tietenkin löytää nimi-matsaajia ellei joku hullu sheikki laita isolla rahalla turnajaisia pystyyn.