Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Kyynikko
heinä 2, 2019, 12.11
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Pahviputkella puolustautuminen
Vastaukset: 15
Luettu: 18680

Pahviputkella puolustautuminen

No kun tökkimisistä tuli puhe, ja kun Karikin tarinoista tykkää.. ;) Itsellenikin korostettiin nöösipoikana Kakolassa, että pistäminen on pampulla hyvä temppu. Legendaarinen ylivartija L. joka oli koulutuspuolen tyyppejäkin näissä jutuissa, ja semmonen satakiloinen sika, oli pistänyt yhden tappelun suljetulla osastolla pakettiin pelkästään pistoilla.

Pohjoissellissä oli ruokaa olleet pojat hakemassa portaiden luota ja sovittu matsi siinä alkoi ja iso hässäkkä.

Tällä kohtuu isoruhoisella herralla oli äkkiä vieressä olevasta vartijahuoneesta haettu lekan varsi. Sillä sitten pisteli herroja palkeisiin.

Kuulemma ihan toimi.

Omin silmin näin kyseisen osaston voimankäyttövälineet. Siististi naulassa roikkui rivi (tietenkin jonkun vartijan itse veistämiä) kirveenvarsia. Ja se lekanvarsi. Otaksun että saattoi kolahtaa vähän enemmän kuin vinyylipamppu...

Toki sitten meidän kesäkussien perehdyttämisestä vastaava vartija vähän hyssytteli kun näitä ohjeita minulle annettiin, että ”ei se pistäminen oo nykyään oikeen sallittua..” Johon kyseinen ohjeistusta antava vanha ylivartija totesi että ei semmosista pidä välittää.