Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 21 tulosta

Kyynikko
touko 22, 2020, 09.32
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Noissa potkuissa itseasiassa oli aika hyvin ideaa. Korealaji-silmin varmaan puuttuu suojaus, mutta se oli kyllä koko ajan sillä vasemmalla kädellä päällä. Oikea on ihan tarkoituksena liikkeessä muualle kuin maalin suuntaan, Mika :)

Juuri tuon potkun nimeä en tiedä, mutta samantapainen on "brazilian kick" , Feitosa käyttää sitä matseissaan, aloittaa etupotkuna ja lopuksi kiepautta jalan yläkulmasta yli. Voinet harjoitella molempia, liikunnallista lahjakkuutta kun tuntuu olevan...
Kyynikko
touko 20, 2020, 17.50
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Lasse Candé kirjoitti:
touko 20, 2020, 17.27
Ehkä Jusukin jossain vaiheessa avaa hinnaston laadintaperusteita. Mutta minä ainakin ymmärtäisin sen että ei ole valmis vetämään jotakin koulutusta vaikkapa 500 eurolla, mutta että tonnilla on valmis. Se, että lisäkoulutettavat nostavat hintaa vain 20 e myös omaan silmääni viestii siitä että bisneksestä ei ole sen kummemmin kyse. Jos olisi ja olisi oletettavissa että joku maksaa tonnin, niin kai se lisäkoulutettava nyt nostaisi hintaa satasilla eikä kympeillä.
Tämä on tietenkin vain sinun henkilökohtainen tulkintasi asiasta,jota en usko kovinkaan monen jakavan. Tuhat euroa konseptista jonka ydintä kehittäjä ei vielä itsekään oikein pysty määrittämään niin että sen ulkopuolinenkin ymmärtäisi ja joka on luotu höntsäämällä navetassa kavereiden kanssa.... on aika paljon. Jos sinusta se on kohtuullinen hinta niin minulla olisi myytävänä maata Floridassa, Vain yksi omistaja joka ajoi sillä vain sunnuntaisin.
Kyynikko
touko 20, 2020, 09.37
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Jusukin on ihan itse useaan otteeseen todennut Komban tuovan lisäarvoa kamppailuun ja selvästi tuonut esille sen kamppailullisia piirteitä myös. On ihan relevantti akysyö onko se kamppailulaji, varsinkin jos keksustelu on jatkunut pitkään ja (jusukinin viesteistä päätellen) laji on vähintäänkin käymistilassa koko ajan.,.sehän voi olla ensi viikolla aivan eri asia.. :D Etkö ole lukenut näitä viestejä?
Kyynikko
touko 13, 2020, 11.03
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

"Teillä on valtavat standardit laadulle jopa autotalliprojekteja kohtaan, joita ei ole edes vielä hiottu aiempaa tietämystä vasten. Toivon, että ylevät periaatteet joita harjoitatte toteutuvat tatamin lisäksi myös muuten elämissänne ja ihmisten on kunnia teidät kohdata."

Ensinnäkin täällä ei ole valtavat standardit laadulle. Jos katsoo hoitohenkilökunnalle suunnattua tekniikkaesittelyä joka aiheuttaa myötähäpeää, ja jossa ei ole mitään ideaa niin se ei ole vielä kohtuutonta arvostelua kun toteaa että nyt peli seis. Että turha edes puhua tuotteistamisesta kun ei ole mitä tuotteistaa. Lisäksi tämä on joo kaikin tavoin autotalliprojekti. Tässä ei ole enää kysymys edes hyvästä itsetunnosta ja luottamuksesta omaan juttuun vaan jostain ihan muusta.. Oletko koskaan ajanut mitään mittavaa projektia loppuun asti ja taloudellsieen kannattavuuteen? Tuotekehityskoulukin jäi kesken koska se oli alapuolellasi... Minusta vähän tuntuu että olet fiksu kaveri joka ei tositaiseksi ole saanut mitään loppuun mutta ideoita on kovasti ja usko omaan ylivertaisuuteen vankkumaton. Ihan oikeasti kannattaisi nyt ottaa ulkopuolsita konsultointia mukaan, ja harjotiella näit'äa sioit aja tutustua siihen mitä muualla tehdään...

Ja ikävä jos loukkaannuit mutta mikäli sun omassa grouthink:issä kukaan ei kyseenalaista guru-Jusukinin ajatuksia no-force kamppailsuta tai msitä tässä nyt onkaan kyse (se on edelleenkin vähä nepäselvää) niin ehkä sen herätyksen täytyy tulla ulkoa.

Et taida vieläkään tajuta että sinun pitäisi ihan oikeasti opetella näitä asioita joita teet ihmisiltä jotka ovat opettaneet niitä jo vuosikymmeniä. Et sinä mitään uutta ole keksinyt. Luulet vilpittömästi keksineesi koska et tiedä. Ja toki tämä...markkinointi on ehdottomasti...uutta. Se on kyllä totta. Ja olkasuojat ja minotaurokset.

En usko että täältä kukaan vaivautuu sinun takapihallesi tekemään itsestään pelleä Komba-videolle. Asiaan on helpompi ratkaisu millä testata konseptiasi..

Otat ihan kontaktilla oikeaa lähiottelua valmentajan kanssa siellä thainyrkkeilyseurassa, mikäli saat hänet ottamaan kanssasi edes puoliteholla. Jos hän vain lätkyttelee kanssasi koska olet aloittelija sinulle jää valheellinen kuva tasostasi. (Laita riittävästi suojia päälle.) Sitten voit miettiä miten tuotetta viedään eteenpäin polvien ja kyynärpäiden ollessa mukana.

Ehkäpä näkemyksesi thainyrkkeilyn lähiottelustakin hieman jalostuvat.
Kyynikko
touko 11, 2020, 21.44
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Ja tämä ei perustu mihinkään kuvitteelliseen auktoriteettiasemaan jonka turvin estän luovuuttasi virtaamasta.

Se perustuu kaikkeen mitä olet kirjoittanut ja näyttänyt täällä.

Suosittelisin niitä realistisempia kiinalaisia sisäisiä tyylejä mikäli haluat ryhtyä oikeasti harjoittelemaan. Luultavasti sopivat siihen mitä haet.

Kunhan harjoittelet. Muuten voit jäädä samantien kotiin.
Kyynikko
touko 11, 2020, 21.31
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

”Mä olen tyytyväinen siihen, että olen pyöritellyt aseita keskenäni ja pyrkinyt ymmärtämään niiden liikettä. Se on ollut mielenkiintoista ja hauskaa, arvostan luovuutta ja soveltamista. Kaikkee ei tarvii keksiä, mut myös aika monet asiat jää keksimättä, kun ihmiset jättää tekemättä.”

Ihan varmasti on ollut kivaa pyörittä keppiä omalla pihalla.

Et kuutenkaan ole toistaiseksi tällä tavalla saanut aikaan mitään kamppailullisesti hyödyllistä.

Jos ajattelet asiaa järjellä niin tämän ei pitäisi olla mikään yllätys.

Pätevässä valmennuksessa voisit jotain oppiakin ja vuosien saatossa pystyä kehittämään oman näkemyksesi kamppailusta.

Toistaiseksi niin ei ole tapahtunut.

Olet varmasti ollut lukioluokkasi terävimpiä oppilaita, ja kaverisi kehuvat hyvää kirjallista ulosantiasi.

Se ei silti tarkoita että pystyisit ohittamaan kaiken sen millä maailman kaikki muut kamppailulajit (tai miksi niitä haluaakaan nimittää) on kehitetty: taistelu, kamppailu, harjoittelu pätevässä valmennuksessa niin kauan että taitotaso mahdollistaa jonkin järkevän uuden luomisen. Nämä kaikki ovat historiassa jokaisessa lajissa.

Sinä ainoana maailmassa aiot ohittaa tämän kaiken pyörittämällä keppiä takapihalla fantasia-asuissa kaveriesi kanssa?

Jos tämä olisi yhtäkkiä syntynyt ajatus miettisin kevään ja manian yhteyttä. Nyt kehotan vain miettimään oman osaamisen rajoja.
Kyynikko
touko 11, 2020, 19.41
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Jusukinin vastaus oli taas niin pitkä, sekava ja osittain puppujargonia etten viitsi edes kommentoida kuin yhtä kohtaa.

Sanoit luovasi mahdollisuuden omien taitojen terävöittämiselle. Et luo. Komballa ei ole annettavaa oikeaan voimankäyttöön eikä sen harjoituksista myöskään ole hyötyä.
Kyynikko
touko 10, 2020, 15.37
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Jusukin kirjoitti:
touko 10, 2020, 14.19
Tässä skenario-demo, minkälaisia Komban kanssa voi rakentaa. Kehityksessä palvelutuote hoitoalalle, jota voi käyttää sekä asiakkaan kuntouttamisessa, että pehmässä hallinnassa.

Nyt on sellanen juttu että siellä päässä pitäisi ryhtyä harrastamaan aika vahvaa peiliinkatsomista. Puhun nyt 20 vuoden kokemuksella turva-alalta, ja monen vuoden kokemuksella sosiaalialan töistä erittäin vaativan asiakaskunnan kanssa. Olen työskennellyt erilaisissa paikoissa vankiloista sairaaloihin ja ollut mukana kaiken tason voimankäytössä.

Lisäksi olen ollut siinä mielessä onnekas että olen saanut koulutusta sekä ensirivin kamppailulajivalmentajilta että kamppilu-urheiluvalmentajilta.

Minua on myös koulutettu työnantajan puolesta kohtaamaan mielenterveyspotilaita yms. Juuri saattelin poliisin kanssa yhden asiakkaani pakkohoitojaksolle.

Tuo räpistely ei täytyä millään lailla mitään ammattimaisen voimankäytön tai fyysisen hallinan harjoittelun vaatimuksia.

Siinä kaksi nörtihtävää kaveria halailee toisiaan ja vähän kikattelee.

Jos haluat pukeutua Mad Max asuihin ja hyppiä valkaat päällä Minotauroksena takapihallasi niin se on ihan fine.

Mutta sinulla ei kaiken kirjoittamasi ja näyttämäsi perusteella ole minkäänlaisia edellytyksiä minkäänlaisen voimankäytön kouluttamiseen. Varsinkin terveydenhoidossa kyseessä ovat erittäin haavoittuvassa asemassa olevat ihmiset, ja ammattilaiset jotka joutuvat jatkuvasti tilanteisiin joissa heihin kohdistetaan väkivaltaa.

Pidän erittäin epäsuotavana että jollain taitavalla markkinoinnilla saisit joskus jopa myytyä jonkun koulutussession jollekin yksikölle. Siitä olisi korkeintaan haittaa henkilökunnan toimintakyvylle mikä ei liene suotavaa, ottaen huomioon työn vaativuuden ja siihen jo nyt kohdistuvat riskit.
Kyynikko
marras 18, 2019, 09.19
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Joo en ymmärtänyt hirveästi tuosta.

Sitä vain ajattelin että tiedäthän lyömisen vaativan tekniikkaa jos sen haluaa tehdä oikein. Ja se pitää opetella. Pelkkä flow ei riitä.

Valvomo: viestiä muokattu. Pysytään asialinjalla, kiitos.
Kyynikko
marras 16, 2019, 01.34
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Minulle on jäänyt aika epäselväksi mitä Kombassa tehdään jos joku hakkaa kaksin käsin päähän ja itselle avautuu se yksi paikka tehdä muutakin kuin väistellä ja suojata.

Asetetaan se käsi kaulalle?

Jos on tarkoitus lyödä niin miten sitä lyömistä harjoitellaan.

Jos saisi vastauksen ilman kahta sivua start up ja semifilosofiaretoriikkaa ni olis kiva :)
Kyynikko
marras 3, 2019, 17.32
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Näin sosiologina kuulisin mielelläni innovaation alaltamme
jonka olet vienyt eteenpäin. Tai mistä vaan mainitsemiltasi aloilta. Heräsi mielenkiinto kun kuitenkin suoraan annoit ymmärtää että olet menestyksekkäästi näillä aloilla toiminut..
Kyynikko
loka 16, 2019, 19.50
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Fraktaali flowta ja sodankäyntiä...ehkä iso ongelma täas on etten aina ymmärrä tästä start up-retoriikasta hevonpaskaa..lisäksi... tää lainaus ”Tää mun vaahtoaminen on ihan normi leukojen lonksutusta McGregorin henkessä. ”

Et nyt puhu tuleville vastustajillesi huipputason kilpailijana.

Olet kehittänyt jonkinlaisen flow-liikkumisen tavan (oman tapasi) joka sinun mukaasi auttaa kamppailussa. Kovin moni kanppilija ei ole asiaa havainnut.
Kyynikko
loka 13, 2019, 14.54
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

En usko että kovinkaan moni vaivautuu tulemaan sinne lätkyttelemään sun viitekehyksessä.

Paljon helpompaa on sun mennä eri saleille ja videoida miten pärjäät muita lajeja vastaan kontaktiottelussa.

On sulla itsevarmuus ainakin kohdillaan vaikka en ole juuri kamppailuun viittaavia asioita nähnyt tositaiseksi yhdelläkään videolla 😊
Kyynikko
helmi 19, 2019, 22.09
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Kyllä on BJJ puvuilla ja mad max olkasuojilla ja kasvomaaleilla ihan pieni ero.

Mikä on tribesteri?

Ylipotkija: Viestiä muokattu.
Kyynikko
joulu 4, 2018, 08.48
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 434
Luettu: 124210

Komba

Kuulostaa ihan hyvältä suunnitelmalta ja aikataululta.