Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Kyynikko
kesä 20, 2017, 15.47
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Kas-Pin ja olemassaolon mahdollisuus ynnä kehitys
Vastaukset: 90
Luettu: 18891

Kas-Pin ja olemassaolon mahdollisuus ynnä kehitys

Kun kuulin että Paanari on haastanut minut oletin että kyse oli pontikan juonnista. En muistanut että hänellä oli tämä toinenkin erityisala eli roskiksesta syöminen.

Myönnän häviöni molemmissa ihan avoimesti.
Kyynikko
kesä 20, 2017, 09.28
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Kas-Pin ja olemassaolon mahdollisuus ynnä kehitys
Vastaukset: 90
Luettu: 18891

Kas-Pin ja olemassaolon mahdollisuus ynnä kehitys

Paanari kirjoitti:
Miten kukin haluaa asian tulkita.

Yli 90v mummo jos kertoo tarinaa niin, onko vanhan akan horinoita vai suullista kansanperimää kun kertoo kuinka nuorena tyttönä pelkäs ”Kalastaja- Keijoo” ja tämän Aaro veljee.
”Aina kun saivat jostakin viinaa niin menivät latoon ja siellä tappelivat piruja ja pikku-ukkoja vastaan. Kaikki niitä pelkäs siellä ne hakkasivat heinäseipäitä yhteen tömistivät jaloilla ja huusivat pahalla äänellä… Aarohan sitten kylmetty pahasti talvisodas ja kuoli keuhkotautiin ja Keijo hukku sotien jälkeen...”
Jep jep tarinoita tarinoita mutta, sopivalla tulkkauksella löydettävissä seiväs/keihäs/whatever harjoitus…
Uskoo kuka uskoo
Jaska
Ongelmahan on juuri siinä että kaikki todisteet ovat tämän tason kognitiivisia oksennuksia.

Tuo ei oel mikään todiste. Se on Pahkasikamainen esimerkki siitä miten "suullista kansanperinnettä" käytetään "todisteena" jostain.

Tämä menee samaan luokkaan peltisepän Kiinanmatkan, miehen pään yli hyppäämisten ja mannerheimin myrkkysauvan kanssa..vai onko Paanari sujuvasti unohtanut nämä Kaspinin historian kultakimpaleet :smt003

Tuollaisen systeemin kuin Kaspin kyllä rykäisee kasaan kun lukee kirjastossa myrkyllisistä kasveista, jaksaa kiertää eri lajeja keräämällä kasaan pintapuolisia raapaisuja ja on itse varmasti ihan ok kamppailija jolla on vahvat kourat ja jonka ei tarvitse otella näyttääkseen oikeat taitonsa. Aina löytyy joku Mulder joka haluaa uskoa ne p-kapuheetkin siihen päälle ja siinähän se kultti sitten onkin :D