Haku löysi 2 tulosta

Kyynikko
kesä 20, 2017, 09.43
Keskustelualue: Ylähuone
Aihe: Lengailu - Suomen romanien puukkotaito
Vastaukset: 124
Luettu: 18541

Lengailu - Suomen romanien puukkotaito

Heh, olen käyttänyt tätä ketjua törkeästi hyväkseni juuri töissä.. Törmäsin työparin tuntemaan, vähän päihtyneeseen romanimieheen joka on vanhan liiton miehiä. Paikalla oli siinä muitakin , menin vähän moikkaamaan yhden mustan kaverin koiraa ja työpari kysäisi romanimieheltä että missä tämä on sormensa loukannut...

(Oikean käden etusormessa side ja silmä mustana.... :D :D :D)

Heitin vaan pokkana että ei kait sitä ole lengailtu hoidolla ja tullu vähän vahinkoa.. Kaveri vaan hymyili leveesti ja kiihkeesti "kielsi" kaikki tuhmuudet.... Menin sitte lähemmäs ja pipari että eikös noin vanhan miehen kannattaisi vaan kammoilla treenata. Täähän innostu et "sä olet ollu paljon kaaleitten kanssa tekemisissä ku sä tollasia tiedät".

Kun edelleen tositin epäilykseni siitä että jollain on tainnut vähän sormi luistaa kahvaa pitkin tuli nopee vastaus "Ei ei, kato mie en oo urheilumiehiä lainkaan.." :D Siittä päästiinki Kakola-asioihin ja nyt on hyvä kontakti sitte Syvästä Idästä .. Siellä kun nää suvutki nyt ammuskelee toisiaan..
Kyynikko
kesä 8, 2017, 09.16
Keskustelualue: Ylähuone
Aihe: Lengailu - Suomen romanien puukkotaito
Vastaukset: 124
Luettu: 18541

Lengailu - Suomen romanien puukkotaito

Kari Aittomäki kirjoitti:
Se veriura meikäpuukoissa ei ole vertavarten vaan antaa haavaan ilmaa, ehkes se hevosenpää antaa myös kätevyyttä poisvetoon.
Sivujuonteena, kaspinin osalleensaama pashkanheitto tuntuu kohdistuvan tietotaidon jäsentämispyrkimyksiin..
Tää ketju on todella mielenkiintoinen.

En kyllä usko että "veriura" on minkään muun tarkoituksen vuoksi puukossa kuin ulkonäkö/mekaaninen vaikutus terään. En nyt muista oliko se niin että se kevensi ja jäykisti terää vai antoi vääntökestävyyttä vai mikä siinä oli. Nuo kaikki muut selitykset on ymmärtääkseni kumottu ihan miekkaseppien yms taholta..

Ja en kyllä jaksa uskoa että kaspinin ongelmat johtuvat heidän treenityylistään. Kyllä siihen vaikuttavat enemmän aivan muut asiat.