Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Kyynikko
marras 23, 2016, 10.34
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Sotilaan ominaisuudet ja vaatimukset ennen ja nyt
Vastaukset: 278
Luettu: 61015

Sotilaan ominaisuudet ja vaatimukset ennen ja nyt

Käsittääkseni parta, viikset jne on vähän esprit des corpsia ja nykyoperaatioympäristöissä paikallisen kulttuurin sanelemaa. Suomalaisetkin ovat pyytäneet lupaa parralle koska parraton nyt vaan on vähän håmå A-maassa. No dice. Sisäpalveluohjesääntö on voimassa jne jne jne.. Kaverini hankki sen legendaarisen lääkärintodistuksen ja kasvatti parran ihan vittuuttaan. En uskonu mutta lähetti lapusta valokuvanki :D Ja sitte ittestään skegen alun kanssa :D

Mullehan on asiakas sanonut että punaista partaa pidetään viisauden ja älykkyyden merkkinä A-maassa..ei ihme että mulla vähän punaseen tää taittaa..........(tosin se johtuu siitä että vanhat gubbet värjää sitä hennalla kun se alkaa harmaantumaan ..:D)
Kyynikko
tammi 29, 2016, 12.47
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Sotilaan ominaisuudet ja vaatimukset ennen ja nyt
Vastaukset: 278
Luettu: 61015

Sotilaan ominaisuudet ja vaatimukset ennen ja nyt

Mjölnir kirjoitti: No hei, ettei nyt jäisi sellainen kuva, että Puolustusvoimat pimittää tietoa, niin minä kerron, että olen joillain operaatioilla kantanut mukanani Fentanyyliä, Temgesicia ja Stimulania. Mutta en käyttänyt, kun ei ollut niin kova hätä.

Jumalauta, teemuja ja fentanyyliä. Noilla saa ihan hyvät bileet aikaa sitte when back to base ja vähän de-brieffataan poikien kanssa... Stimulanin ansiosta ei mee pelkäksi nuokkumiseksi :smt003