Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Kyynikko
kesä 14, 2018, 09.06
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Evoluutio ja tappelu
Vastaukset: 183
Luettu: 20918

Evoluutio ja tappelu

Obmijoylle vastaisin, että viestissäni nimenomaan mainitsin että nämä sotilaat olivat jopa yli nelikymppisiä kavereita, jotka eivät olleet saaneet mitään Hitler-Jugend indoktrinaatiota. Pataljoonaan oli valikoitunut tyyppejä jotka halusivat poliisin uralle tai välttää asepalveluksen jossain jeerassa. Upseerien urakehitykselle varmasti teki hyvää olla aktiivinen juutalaisten murhaaja, ja sellaisia viitteitä näkyikin tutkimuksessa. Suurinos a pataljoonasta halusi takaisin omaan siviilityöhönsä sodan jälkeen eikä heistä ollut puolueen jäseniäkään kuin osa. Tappotehtävän osittaminen, rasismi ja propaganda, sotatilan mukanaan tuoma yleinen raaistuminen yms kaikki vaikuttivat. Mutta silti lopulta se mikä riitit oli että on laumassa jota joku käskee ja jonka muutkin jäsenet sillä hetkellä tappavat. Suurin osa aloitti tappotyöt ja vasta myöhemmin ryhtyi välttelemään niitä tai ei vältellyt lainkaan.
Kyynikko
kesä 11, 2018, 11.40
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Evoluutio ja tappelu
Vastaukset: 183
Luettu: 20918

Evoluutio ja tappelu

Luen sitä ensin tehtyä, KUNNOLLISTA tutkimusta Saksan 101.reserviläispoliisipataljoonasta toisessa isossa rähinässä. (En siis sitä kognitiivista oksennusta Hitlers willing executioners).

Kyllä siinä näkyy että neljääkymppiä lähestyvät, suhteellisen liberaalista Hampurista tulevat, ja persoonallisuutensa ennen äärinatsismin toimintamallien vakiintumista muovanneet miehet saadaan ampumaan lähietäisyydeltä naisia ja lapsia kiväärillä niin että aivonpalat lentelevät omilla silmille aika pienellä vaivalla.

Pieni osa kieltäytyy tai lusmuilee, huomattava osa ei pidemmän päälle (tai parin tapon jälkeen) jaksa, mutta ei se mikään hirveä rasti ylitettäväksi ole. Indoktrinaatiota on toki takana, mutta on eri asia ajatella natsipropagandan ansiosta, että kansainvälinen juutalaisuus on syöpä, ja eri asia roiskaista viisivuotiaan aivokoppa palasiksi. Joukon paine ja halu säilyttää kasvot riittää..ja varmaan se jokin mikä auttaa ylittämään väkivallan teoissa sen rajan. Viinaahan käytettiin myös apuna.

Kerran ennen suurta aktiota kavereita tuli viihdyttämään joku poliisien korsuorkesteri. Nämä kerjäämällä kerjäsivät että pääsisivät kerrankin mukaan ampumaan jutkuja. Tähän suostuttiin.

Kyllä meissä on tuolla aivoissa joku tappamisen geeni.