Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 2 tulosta

Invictus
kesä 11, 2017, 15.04
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Game of Thrones
Vastaukset: 121
Luettu: 8794

Suosikkisarjat?

Alioppilas kirjoitti: Tähän liittyy myös se, että Muurin takana uhkaavaa suurta pahaa on esitelty ihan liian liberaalisti ja nykytrendin mukaisen zombikauhukuvaston hengessä. Täysin tarpeeton taistelu Hardhomessa näytti lähinnä, kuinka hento villinainen muuttuu kuoltuaan aivan saatanan vikkeläksi luuranko-otukseksi ja sai lähinnä haukottelemaan, että onko tämä nyt se kauhea vaara, joka uhkaa koko maailmaa. Zombieswarm on ehkä sopiva johonkin muuhun tarinaan, mutta Jään ja tulen laulussa se ei toimi.
Tästä hyvibn samaa mieltä, white walkerit ovat sarjassa ehkä väsynein teema. Ei juuri minkäänlaista mystiikkaa ja todellakin muistuttavat aivan liikaa jotain keskiaikaista versiota esim. Walking Deadin zombieista. Kun taas omasta mielestäni zombie örvellyksen sijasta niiden olisi "kuulunut" olla enemmänkin jotain tämän suuntaista; https://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Hunt
Invictus
kesä 4, 2017, 16.40
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Game of Thrones
Vastaukset: 121
Luettu: 8794

Suosikkisarjat?

katar kirjoitti:Meillä on nyt tässä kahlattu GOT:ia oikeen urakalla läpi; silmät sikkuralla tuijotettu sarjaa... Nyt menossa kausi 4; ja ai että, mä en oo ikinä odottanut kenenkään henkilön kuolemaa niin kuin Joffreyn ja se sai kyllä kylmää kyytiä kolmosen lopussa! Tosin, mä olin odottanut, että se ois puukotettu brutaalisti, se ois ansainnut moisen, kun oli niin julmetunmoinen mulqvisti. Lievästi herätti närää koko jätkä, jo sen näkeminen nosti verenpainetta. Hyvin näytelty, toisin sanoen, kun niin vaikutti.
Viitoskausi odottaa jo kotosalla, mielenkiintoista. Se Daenerys on kyllä mielenkiintoinen mimmi, aika tehokas pakkaus, ei voi muuta sanoa.
Täällä 1 GOT myöhäisherännäinn myös ja 4. kausi menossa. No enpä tällä kertaa sano paljoa muuta kuin, että sarja ansaitsee kuin ansaitseekin kaiken saamansa hehkutuksen. Tyrion Lannister päätyimelko alussa omaksi suosikkihahmoksi vaikka muut sukulaisensa mulkkuja ovatkin. Joffreyn kuolema oli kyllä yksi odotetuimpia valkokankaalla, tosin olisi saanut minusta kärsiä vähän enemmänkin brushteeth. Starkkien kohtalo pisti kyllä suorastaan harmittamaan, asiallista porukkaa kun olivat. Mm. Aryasta on kyllä kehittymässä hyvin mielenkiintoinen hahmo myös.