Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Invictus
maalis 11, 2015, 16.05
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Erikoiset ottelut
Vastaukset: 114
Luettu: 36810

Erikoiset ottelut

[video][/video]

En tiedä sopisiko tämä paremmin laji vs. laji ketjuun, mutta menköön nyt tähän. Videon taustat tai ottelun säännöt eivät ole itselleni oikein tarkkaan selvillä, mutta tämä näyttäisi olevan niitä kickboxing vs muay thai matseja ajoilta jolloin ensinmainittu oli kait vielä enemmänkin tunnettuna sinä "full contact karatena". Jos joku nyt kysyy että mikä tässä on "erikoista" niin varmaan se, että vain toinen ottelija näyttää tekevän alapotkuja kun taas toinen ei näytä osaavan blokatakkaan niitä... MIelenkiintoisia otteluita kyllä tälläiset kieltämättä.
Invictus
syys 18, 2012, 14.46
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Erikoiset ottelut
Vastaukset: 114
Luettu: 36810

Erikoiset ottelut

Andy kirjoitti: Ketju otteluvideoille, jotka ovat syystä tai toisesta erikoislaatuisia.

Turku Fight Nightista viime viikonlopulta Pekka Kytösaho vs. Uolevi Ojala K1-säännöin. Kytösaho on ansioitunut amatöörivapaaottelija ja Ojala puolestaan ansioitunut kehonrakentaja, jolla ei ole aiempaa ottelukokemusta. Painoero on noin 40 kiloa.

[youtube][/youtube]
Bodarin kohdalla ottelu näytti aika tuhoontuomitulta ensimmäisestä vastaanotetusta alapotkusta lähtien, mutta ihan mielenkiintoinen ottelu sinänsä. Onko kenelläkään tietoa millainen mahtoi olla Ojalan kamppailutausta ennen ottelua? (Oletan siis että ei tuonne kehään ihan 100,0% kehonrakennustreenillä kuitenkaan menty..)

Eikös muuten tarttumisessa ollut joku tyyliin muutaman sekunnin aikaraja K1 säännöillä vai muistanko nyt ihan väärin? Pisti vaan silmään, että suht. pitkään tuossa clinchissä roikkuivat ennenkuin tuomari tuli väliin.