Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Invictus
marras 25, 2016, 13.44
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Penskat häkissä...
Vastaukset: 348
Luettu: 47868

Penskat häkissä...

Lasse Candé kirjoitti:Sieltä näkee telkkariohjelmat:
http://www.iltapulu.fi

Tuo juttu taas on iltaroskassa:
http://www.iltalehti.fi/viihde/2016100422412777_vi.shtml

Nauroin alusta loppuun. :DSamassa pohditutti vapaaottelun urheiluruudussa näyttämisen kiistattomat haasteet. Varmaan hyvä aina näyttää vähän valikoiden ja toisekseen se, ettei vielä ole juttua osaavaa yleisöä. Tai siis, että on liikaa yleisöä joka ei osaa juttua. Jopa nyrkkeilyä vihaava vanhempi osaa rauhoitella lastaan, mutta Stubbin 50% kansasta elää vapaaottelua säkällä nähdessään mielikuvassa jonka mukaan HÄKISSÄ kaksi miestä PAKOTETAAN hakkaamaan toisensa henkihieveriin ja siinä on kaikki tekniikat sallittuja ja siis SE ON VAARALLISIN JA BRUTAALEIN LAJI! Ajan mittaan jengi alkaa näkemään sen urheiluna. Selvisipä tuossa tänään että peräti yksi potkulainen ei näe vaparia urheiluna, eli matkaa on.
Itse vähän veikkaan, että se vapaaotteluissa näkyvä veren määrä on (häkkitappelu yms leimojen ohella) vähän sellainen ikuinen painolasti imagopuolella. Ei tietynlaiset ihmiset sitä halua käsittää, että vekit naamassa ei tee siitä HAKKAAMISESTA mitään vankimielisairaala touhua. Käytin sanaa "halua" nimenomaan siksi, että kyllähän tuon ihan äysin jokainen pystyy käsittämään (mutta vain halutessaan).

Itse lasten vapaaottelusta en osaa sanoa mitään kovin järkevää, eli tyydyn toistelemaan että miksipä ei siinä missä muutkin lajit....
Invictus
helmi 14, 2008, 21.55
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Penskat häkissä...
Vastaukset: 348
Luettu: 47868

JanneM kirjoitti: Katsoitko Invictus tuota videota? Siinä nimittäin oli mattolyönnit mukana ja oteltiin täyskontaktilla.
Ah, joo. En tosiaan viestiä kirjoittaessani ollut vielä katsonut itse videota, selasin vaan juuri heränneenä topicin pikaisesti läpi ja käsitin jotain väärin. No viestini koski siis lähinnä ajatustasolla skidien vapaaottelun mielekkyyttä.
Invictus
helmi 14, 2008, 11.21
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Penskat häkissä...
Vastaukset: 348
Luettu: 47868

Saattaa olla että kaikki enemmän tai vähemmän järkevä on jo sanottu, mutta tulee nyt vähän mieleen joku iltapäivälehden juttu jossa repäisevä otsikko PIKKULAPSET HÄKKITEPPELUSSA ja kun artikkelin lukee niin se ei sitten olekaan ihan niin sensaatiomainen juttu enää. Kuten tässä topicissa on jo moneen kertaan jankutettu en tiedä miksi vapaaottelu lapsille (kunhan karsitaan "rajuimmat" tekniikat) olisi sen kauheampaa kun nyrkkeily, paini tai judo. Omien havaintojeni perusteella kriminaaleja pikku*askiaisia tekee ihmisistä esim kasvattamatta jättäminen ja se kun ei ole mitään muuta tekemistä kun maleksia kapungilla "hakemassa jännitystä" jne jne jne uskon että urheiluharrastus on omiaan lähinnä pitämään pois näistä touhuista. Luulisi myös kamppailulajien opettavan myös lapsille jotain väkivallan karusta todellisuudesta ja sen seurauksista mitä pelkät karatekid leffat ei välttämättä niin konkreettisesti opeta. ;) Oman lapseni vien ihan mielelläni ja hyvällä omallatunnolla johonkin ikäisilleen suunattuun lajiin (mitä nyt tällä paikkakunnalla mahdollisuuksia on...) jos vain siitä innostuu. En kuitenkaan pakota 3-vuotiaiden häkkitappeluihin ja pistä vedonlyöntejä pystyyn :D