Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Harri Ylilammi
joulu 2, 2009, 16.52
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Marc MacYoung
Vastaukset: 35
Luettu: 17442

Re: Marc MacYoung

Ale kirjoitti: Mies joka on saanut maineensa puhumalla itsestäänselvyyksiä..
Eiköhän McYoung ole kuinekin saanut maineensa kirjailijana, jonka teokset ei todellakaan ole itsestäänselvyyksiä.
Mars kirjoitti: Eli miehen kirjat aika OK, mutta DVD:t kehnompia?
Juuri näin. Sama pätee kaikkiin muihinkin opeteltaviin asioihin. Tää on tätä nykynuorisoa, kun kaikki pitäisi oppia DVD:tä katselemalla ja nettiä selailemalla :patsukki: . Kirjan lukeminen kuitenkin rakentaa maailmankuvaa ja antaa tietoa ihan eri tavalla kuin joku 20 virkkeen nettiartikkeli.

Kannattaa lukea ainakin tuo Animalin eka teos, Cheap Shots, Ambushes And Other Lessons, joka on siis julkaistu jo vuonna -88, mutta on edelleen itsepuolustuksen ehdoton Raamattu. Jos aikoo lukea vain yhden kirjan itsepuolustuksesta elämänsä aikana, lue tämä! En voi kehua tätä kirjaa liikaa! Paitsi hyviä neuvoja, Animalin teksti sisältää myös mustaa huumoria, joka jaksaa aina naurattaa :badgrin: . 5/5.

Lisäksi kannattaa lukea, jos aikaa löytyy, miehen toiseksi vanhin teos; Knives, Knife Fighting And Related Hassles. Sen jälkeen kirjojen taso laskeekin hieman ja riveiltä voi lukea rahastuksen makua.