Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

YJT
heinä 31, 2019, 16.59
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Star Wars -sekalaista
Vastaukset: 90
Luettu: 6164

Analyysia Darth Vaderin fyysisestä kunnosta

Hienoja analyyseja näin ei-lajifriikin silmin. Itsekin muistan lukeneeni 80-luvulla (mahdollisesti Star Wars -sarjakuvalehdestä), että osia olisi alusta alkaenkin ollut yhdeksän. Se, että aluksi ei puhuttu Episodi IV:stä, johtunee siitä että elokuvan menestyksestä ei ollut takeita, eikä katsojia ehkä haluttu sekoittaa muilla episodeilla joita ei ehkä koskaan ole tulossa.

Sen sijaan minua on aina häirinnyt se, että isossa galaktisessa imperiumissa kaikki tuntuvat tietävän kaikki Tatooinet ja muut Kirpunperät, kun oikeassa maailmassa stadilainen ei tunne Keravaa, eikä välttämättä edes toisin päin. Tietysti voi olla että kaikki ovat koko ajan yhteydessä nettiin mistä paikallinen Wikipedia kaivaa tietoa ja syöttää suoraan aivoihin. Mutta mielestäni missään ei viitata tällaiseen.
YJT
heinä 27, 2019, 13.09
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Star Wars -sekalaista
Vastaukset: 90
Luettu: 6164

Analyysia Darth Vaderin fyysisestä kunnosta

Eikös Pattonillakin ollut tapana johtaa joukkoja etulinjasta? Tätä ihmeteltäessä Patton oli todennut, että narusta on tehokkaampaa vetää kuin työntää...