Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

YJT
huhti 9, 2015, 11.44
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvamyyjä
Vastaukset: 19
Luettu: 7286

Turvamyyjä

Näistä turvamyyjistähän on paljonkin keskustelua "eräällä turvallisuusalan foorumilla".

Varmaan nimenomaan säästöjen hakeminen on ajatuksena; tai lähinnä niin että vartiointiliike tarjoaa tällaista palvelua ja markkinoi sitä säästöillä. Ikään kuin että samalla kertaa saisi kaksi työntekijää. Useimmiten homma kuitenkin lienee niin kuin autokaupassa: jos haluat halvan ja hyvän auton, sinun on ostettava kaksi. Uskon, että kauppiaille vartionti on usein se välttämätön paha joka ei tuota mitään mutta joka on kuitenkin jotenkin järjestettävä. Tässä voi olla hyvä tapa pestä kädet, kun liikkeessä on vartija mutta joka tosiasiallisesti on kassalla rahastamassa tai tuotteita hyllyttämässä tai hoitamassa jotain varastoa, eikä paljoa vartiontiin puutu.

On myös mahdollista, että kun "turvakameroilla luodaan pelon ilmapiiri", kuten Paleface toteaa, niin jotkut kauppiaat saattavat ajatella että vartijan läsnäolo aiheuttaa levottomuutta asiakkaissa. Vähän niinkuin että eivät voi elää laput silmillä ja "eihän meillä Suomessa" -fiiliksissä, kun turvakamerat ja vartijan läsnäolo kehottavat heräämään tähän päivään.