Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

jussip
maalis 19, 2011, 17.38
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Senshidosta
Vastaukset: 1560
Luettu: 175951

Senshidosta

Jorge kirjoitti:
Mika kirjoitti: Rojola, oikeastaan tuo, että pilkoit lyhyen viestini viiteen osaan, kertoo enemmän kuin tarpeeksi...

Se on hyvä, ettei Dimitri ärsytä teitä. Monia muita hän ärsyttää. Jatkakaa.
Minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuka on Dimitri, mutta voisitko valottaa, että miksi kyseinen herra kaikista Suomen kamppailuihmisistä saa tuollaisen erityishuomion?
Koska Dimitri on venäläinen maahanmuuttaja ja Mika on rasisti.. :roll:

Eikun siis, lukekaa näitä ketjuja! Eiköhän tuo Dimitrin ärsyttävyys ole tässä ja muissa ketjuissa aika moneen kertaan selitetty ja selvinnee kun katsoo pari videota herrasta.

Itseänikään ei muuten hänen esiintymisensä ärsytä, vaikka ymmärrän kyllä minkä takia se voi ärsyttää. Kaverilla tuntuu olevan aika kova palava halu opettaa ja selittää asioita, ja se näkyy sitten vähän turhautumisen oloisena, mutta ei se nyt minulta mitenkään ole pois, vaikka kaveri on esimerkiksi jossain yhteydessä dissannut lajeja joita olen harjoitellut. Mutta joo, itse en ole Senshidoa treenannut tai Dimitriä tavannut, mutta voisin kyllä mielelläni koittaa jos joskus tilanne tulisi. Varsinainen pidempiaikainen treenaus ei kyllä niinkään kiinnosta (kuten ip-harjoittelu nyt muutenkaan).