Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

jussip
kesä 17, 2011, 01.25
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236557

Portsarit

Kari Aittomäki kirjoitti: Olen käyttäny joskus kasari-aikoina, hammassuojia myös.
Olen tönöttäny Kari Uodin residenssissä vuorokauden munareissa, hiosti.
Nyt vahvasti aiheen sivusta, tuli Uotista mieleen että pitikin tarkistaa mitähän on viimeksi kirjoitellut blogiinsa, siellä kun on joskus aika mielenkiintoisia tekstejä. Viimeisin päivitys:

http://www.kariuoticonsulting.fi/blog" onclick="window.open(this.href);return false;
Kari Uoti kirjoitti: Real Hero

Montako jääkiekkoilijaa maailmassa on, entä keihäänheittäjää, kuulantyöntäjää, kaikenlaisia lajeja, joissa järjestetään kisoja ja kissanristiäisiä, joiden voittajista tehdään tarinoita suurella siveltimellä kaikissa medioissa. Kansa tarvitsee idolinsa, voittajat, mestarit, joiden suorituksia voi katsoa ylöspäin ja ihailla.

Nyt olisi tähän joukkoon syytä lisätä uusi laji, uudet tekijät, nykyajan gladiaattorit, jotka ottavat mittaa miehestä, ilman keppiä ja mailaa, paljain käsin pyrkien voittamaan toisen reilussa mittelössä lajissa, joka on auki kaikille, nuorille ja vanhoille, miehille ja naisille.

Hannu Karjalainen voitti kesäkuun alussa maailmanmestaruuden brasilian jujutsussa Kaliforniassa järjestetyissä kisoissa. Hän ei voittanut maailmanmestaruutta yksin omassa luokassaan, sinivyöt - raskas sarja, Hannu voitti myös sinivöiden avoimen sarjan, kaikkien painoluokkien parhaat. Hän on kaksinkertainen maailmanmestari, joita ei turhan paljon missään lajissa ole.

Hannu on huippu-urheilija, joka nöyrästi on tehnyt töitä menestyksensä eteen. Tammikuussa hän voitti hopeaa euroopanmestaruuskisoissa, nyt mitali kirkastui. Ei sattumalta, vaan kovalla työllä. Ukko treenaa 12 kertaa viikossa ja ottelee kaikkia ja kaikkea vastaan.

Hannu edustaa Suomen johtavaa brassijujutsuseura BJJ centeriä, jonka toinen edustaja, Janne Autio voitti purppuravöiden pronssia maailmanmestaruuskisoissa. Huima saavutus tämäkin.

Maailmassa on brassijujutsun harrastajia enemmän kuin jääkiekkoilijoita, keihäänheittäjiä tai näiden sukulaisia yhteenlaskettuna. Laji on suuri ja siinä on laaja ja kovatasoinen kilpailutoiminta. Nyt olisi aika nostaa oikeat sankarit näkyviin ja antaa heille arvo, joka heille kuuluu. Halonen voisi laittaa Hannun linnan kutsulistalle, minne maailmanmestarit perinteisesti kuuluvat.
jussip
maalis 5, 2010, 16.48
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236557

Portsarit

Jokaisen portsarin unelma-asiakas, oven läpi kirveellä tuleva kaveri jolla on luotiliivit ja pistooli.